happyface

så fort jag blir 18, om ungefär 3 månader & 2 dagar blir den här min....
vet att det är skit fult att göra sådär.. men ville se hur den "typ" kommer att se ut & ville visa på bloggen också!


"what would i do without your breath" , sjukt fint. vill ha nu.

for as long as i remember

var modell hos Jonna idag, hon fixade till mitt hår & sen sminkade hon mig. jag skulle inte göra nått speciellt, men lite kul att bli sminkad sådär bara ;) tog såklart bilder.. så tänkte visa dom! ;)

kan ju säga såhär, fick inte till nån speciellt bra bild på mitt ansikte idag, men men.. ni får lida & skratta inte tack..



haha, aa, kan ju passa på att säga att koftan köpte jag när jag var i stockholm & så också linnet på första bilden. båda är från h&m :)

hehe.. tänkte också visa en sminkning jag gjorde för nån vecka sen.. mitt nya intresse, smink.. hehe.. det har det väll alltid vart, men nu älskar jag det. så här får ni se en "festsminkning" :)



ps. har inte fyllt i mina ögonbryn eller ens orkat brytt mig om att fixa dom. men idag när jonna höll på så fixade hon dom, jätte snygga är dom nu! eller om jag fyller i dom.. hatar mina ögonbryn.. :(


TJENA! :D

haha, seriöst orkar inte blogga om mitt liv, vet att det är många som tycker det är kul! :) men nej, jag orkar inte.

kan ju säga att jag var på shopping tur i stockholm i lördags, fick med mig en leopard päls jacka, päls mössa, päls halsduk, en tröja från monki, linne/tröja/cardigan från h&m & en tröj & ett par tights från gina. aa, har desutom städat & rensat min garderob hos pappa nu! sen gjorde jag om i mitt rum med... haha ;)


RSS 2.0