päike paistab!

hej! :)

har ganska lite att göra just nu så fick jag sån lust att skriva. he-he. ligger ute på terrasen, as skönt, solen har inte hunnit komma hit nu för den har liksom vart på andra sida.. (bor i höghus aså!) :)

ska iväg och jobba vid klockan halv tre, bästa jobbet, sjukt kul & skönt. synd bara att det är inne.. :( det blirjag lite deprimerad på. slutar klockan 23 ikväll, ganska slow, men sjukt värt, money money! <3

håller även på att ta mitt körkort nu ju, går bra, iallafall att köra, är mera nervös för teorin, satt & pluggade förut på internet, det var ganska svårt. haha!.. men ska iallafall försöka ha det om 2 månader! :)

nae, nu ska jag smörja in mig i kokosolja ;) haha!



knäppt lite söta bilder förut! (:

puss, hare bra!


girls are

hej. det var ett tag sen..

nu är det sommarlov och jag började jobba förra veckan. även om allt är skit så ser jag allt posetivt, är rätt nöjd med livet iallafall! :) det är soft, har börjat ta tag i körkortet nu också. allt är ändå skit bra, men ändå inte! :(

men ska inte vara emo nu! ;) idag är jag ledig och solen skiner, så gissa vad jag ska göra? haha, ska iväg med lina oh steka vid någon sjö. bästa babybear.

ska slänga i mig mat nu sen gå ut med vovvis.


ny hårfärg! :D

hörs puss.

RSS 2.0