omg :(


är han inte väääääääligt söt? jag är kär, ärligt! typ, drömkillen? <333333

haha, störd är jag! jag har precis laddat ner skilda världar och har kollat på några avsnitt nu och jag är totaly in love. mikael eller hampus som han heter är ju bara för snygg! kolla hans ögon, stubbet, håret och allt! :) ååh, synd att han är gubbe nu! på bilden är han typ 20 det var 1996....... tre fucking år var jag då! :(

säger som jimmie, fuck life!

varje gång introt är så pausar jag och sitter och kollar på han as länge! aa jag ville bara säga det! ^^



puss på han! dagens man :) <3

moving on

för er som kanske inte fattat så flyttar jag ju på fredag! med min pappa, han bor ju i haga nu och har verkligen tröttnat på lägenhetslivet. så han har köpt ett hus, jag vet faktiskt inte vart det ligger, men typ mot katrineholm, inte i katrineholm, men på vägen dit! :) så jävla segt. och som ni kanske förstår så kommer jag ju inte bo hos han lägre, jag fattar inte att han bara kan flytta så där långt bort.. klart jag kommer att bo hos han men inte som jag gör nu. så jag kommer ju att få bo hos min mamma.. inte särskilt kul! kommer att sakna lägenheten as mycket och framför allt pappa! :(

visst jag har sagt till honom att jag ville flytta ut på landet men bara typ till svärtinge inte nån annanstans. sad är det.. :/ fan jag mår sjukt dåligt över flytten! har inte velat säga nått innan, men nu är det sagt! :)
Entrén
http://net.sfd.se/webpack/wpBildLista/Default.aspx?firmanr=26528&objgid=OBJ26528_1110299421
pussseeeen :)

but now is time to go

ska iväg på en träningstur nu. ska köpa gym kort och kötta :)

ikväll ska jag plugga och sova innan tolv! :) men skriver nog ett inlägg innan jag slocknar.

såhär taggad är jag:


kyss :)

fan va bra

ska ta spåris nu till friskis ;) sen ska jag träffa millis och gå på stan ett tag! :)

det var bara det jag ville säga :D haha.. känner mig jätte duktig.. inte tränat på en månad typ! :)


haha.. jag är as stark! :D

puss :)

2 år sen ..



två år sen jag tog dom här bilderna.. haha, fan vad sjukt och fort tiden har gått alltså? :D synd att jag inte hade tungpercing där, det hade blivit en as cool bild annars.. jag kanske ska ta en liknande!? :D

hehe.. jag var bara tvungen att visa..

ingen vill veta av dig

oj, det vart väldigt sent idag. jag har kollat på filmen på fyran hela kvällen. kan inte skriva vad den heter för vet ej hur man stavar! :D nu ska jag iallafall gå och lägga mig, imorgon äre såklart skola! ska redovisa ett historia arbete om franskt mode! ;)

sen på kvällen ska jag med jonna på ishocky.. ae, varför? kul oh träffa jonna iallafall! :)



puss :D

hold me now

hej :)

ser ni att jag har lagt till smileysar? ;) känns mycket roligar och finare med det :)

idag är det söndag, om någon missat det? och jag hatar söndagar.. verkligen hatar! man gör ingenting.. bara sitter vid äckel datorn.. var ute med vovven förut iallafall, men man kunde ju för fan inte gå, man blåste iväg? haha. så gick in lika fort som jag kom ut. mamma kommer iallafall och hämtar mig snart.. ska hem till henne ikväll och äta tacos, jag orkar inte egentligen åka till henne, ta med massa saker, kläder och så vidare.. men om det bjuds på tacos och pepsi max säger jag inte nej och jag skiter i allt det där jobbiga! :D skön är man!

haha.. min percing mår ganska bra idag och mamma ska få se den nu för första gången hon kommer svimma, sen kommer mormor vara hemma hos mamma så hon kommer att ha ihjäl mig! haha.. :D

nu måste jag packa lite och såntdär trist.. vill inte lämna mitt rum, som sagt jag flyttar ju om en veckan knappt.. men kommer få ett större och bättre rum med egen balkong och allt! skönt, även gym.. så kommer kötta! :)

vi hörs, ska fixa bloggen ikväll hos mami! :)





puss :) <3

kissie läpp.. :(


svullen läpp.. mm :(

hello. ska bli upphämtad av joel och lina snart, så ska vi kolla när killarna kör innebandy, blir lite premiär för mig för har aldrig sett en innebandy match? så aa, sen vet jag faktiskt inte vad som händer.. kanske blir utgång? ingen anning, vi får se vad jag hittar på. tänkte en bildbomb? haha, 2 st :)

dagens lilla outfit
jacka-gina
jeans-carlings
vitt linne-gina


söööt ^^

lycklig

heej! :D

jag och lina var ju iväg idag och gjorde en hemlig sak. och den hemliga saken var:


har gjort peircing i läppen.. men jag vene om jag redan har ångrat mig. men de gjorde jag ju med min tungpercing också. så tror den får stanna ett tag till!

puss :)


your my world in my world

hemkommen nu!

åkte ner till lucky, men tatueraren dissade min tatuering rejält. ledsen tjej.. ska istället göra min text i nacken! :) sen gick lina och jag till det hemliga stället.. ska dit imorgon också! och ni lär inte märka fören imorgon eller kanske inte ens på fredag. heeemligt..

övningskörde med pappa förut och det gick bra, blir bara bättre och bättre.. sen kom pappa på en bra överenskomelse och det är att jag ska sluta med mina "dumheter" och få g i alla ämnen i skolan.. får alltså skärpa till mig lite nu! ^^ då iallafall så ska jag få en bil.. min egna bil! :D av pappa och farfar! skoooj! :)

nu håller jag på med att göra bakadpotatis och revbenspjäll. efter det går jag ut med ludde och sen hem och plugga! :) längtar tills jag får sova! ^^

pussssssss....

mot lucky 7

hade bara en lektion idag. gick hem direkt efter och nu har jag precis kollat klart på den gröna milen. ska snart ta spåris till lucky 7 och beställa tatuerings tid. vill också tillägga att jag inte ska göra texten som jag sagt innan, den ska jag göra efter sommaren. vene om jag vill berätta alltså?! tycker om att vara lite hemlig, plus att det är lite svårt att förklara den.. men ni kommer ju självklart att få se den när den är klar :)

kvällens planer blir:
* till lucky
* till ett hemligt ställe.. om det blir av så kommer ni få en överaskning om jag uppdaterar senare! det lär ni märka!
* ut oh jogga & köra övningar
* plugga till omprov imorgon
* fixa på rummet och packa
* SOOOOOVA



puss :)

har nog vaknat på fel sida

hej.. jag har helt enkelt inte vaknat på rätt sida, jag är as irriterad och arg. mest på mig själv, som inte kunde stiga upp imorse p.g.a värsta mensvärken.. känsliga läsare varnas.. jag har spytt flera gånger nu när jag fått sån kraftigmens verk, sen så fort jag äter mår jag illa och kräks. måste verkligen gå till läkaren känner jag och jag måste även gå och ta massa blodprover! jag tycker så himla synd om mig. sen så finns det tusen saker som jag stör mig på..

* när man går ut och går med hunden i sköna solen och så helt plötsligt så har man gått i hundskit. hur jävla kul är det?? fan ta upp det, tack! okej, jag kan erkänna att jag inte heller har tagit upp skiten iblnad, men det är typ ute i skogen.. inte mitt på trottoaren!

* när man vill ha nått som man inte kan få! jag vill ha en onepice, men jag har inte så mycket pengar! fett irriterande!

* så fort jag har städat mitt rum så blir det lika skitigt igen. va fan ska jag göra. ska bli skönt att slippa detta rum om 2 veckor..

* sen finns det en till sak men jag vill absolut inte dela med mig den till er. det är för privat och vill inte att ni ska lägga er i .. för min egen skull!

aa, fy fan vilken dag jag har framför mig nu. ska plugga energikällor, idrottsprov och göra klart en sak i historian! :'(

pyss.. ;*

början...

oooj, förlåt att jag inte har uppdaterat! men jag har inte kännt för det bara, har suttit och pluggat lite, har två prov imorgon. fan vad jobbigt.

skirver lite kort om dagen då. gick till skolan, hade två lektioner, skulle ha haft genrep till modevisningen som jag ska gå om en vecka.. jätte nervös, men det vart inte av tyvärr. åkte till camilla istället och blev klippt sen hem och träna och plugga!

aa orkar inte skriva mera.
pyss

hejhejhejhejhejhejhejhej

jag är så jävla taggad till imorgon! hoppas det inte kommer faila bara.. ;)

ska ut på en "jogging" tur nu, får ju inte göra det.. för är så sjuk.. buhu! istället så går jag ut med ludde i en timma :)

har världens huvudvärk och är skit förskyld på det har man mensvärk och illamående. kan inte bli bättre :) puss på mitt liv!!.. mensmagen... :(

hörs! :)

dagen innan det

hej!

har precis kommit hem från skolan..... eller? har sminkat mig, hade inget och göra, ni som vet om mitt smink intresse, det är så himla kul att bara sminka sig och göra sig snygg med massa starka ögonskuggor och annat! :D

vene direkt vad som kommer att hända men om jag fick bestämma skulle det se ut såhär:
13.00 - sjukhuset
14.00 - ingelsta, byta lite saker
15.30 - fixa dricka tills imorgon
16.30 - träna, men är sjuk! :(
19.00 - plugga, göra en uppgift till historian
21.00 - bara vara och fixa på mitt rum o.s.v

men just nu har jag ingen anning om vad som kommer att hända, kan inte åka till sjukhuset eller ingelsta.. drickan kan jag inte fixa? och träna får jag inte, men ska köra lite hemma gym, träna armar, ben, rygg och mage! sen plugga är ju det ända jag kan göra, men det är ju det man helst vill slippa! :)



haha, aa sminkade bara ett öga! skön är man.. :)

ps. kolla ögonbrynen :D

framtid

jag har tänkt och åter tänkt.. jag ska börja gymnastik på riktigt nu. har pratat med nåra tjejer i min klass och dom säger att den bästa tiden är inte att börja nu, men jag vill ändå gå dit och titta och känna på hur det är. har varit där förut och provat. tänk vad vig och smidig jag skulle bli. få muskler och bara vara jävligt snygg?! haha.. vill verkligen och vill ta tag i det! istället för att ställa sig på en jävla träningsmaskin, vara duktig på någonting eller bara ha det som sin grej, att veta att jag går gymnastik och det är också jävligt häftigt! ae, nu ska jag ta tag i det här och bli bäst! vill verkligen det här, så mycket!! :D

och nu till nått mer oseriöst.. jag har ju bestämt mig för att gå ner i vikt! typ 20 kg, hehee. nae men 6 iallafall! då skulle jag må bättre än bäst, vägen dit är ju lite svårt. tänkte först sluta äta helt, men så dum i huvudet är jag ju inte! eller? det märker ni nog. jag är faktiskt väldigt duktig på att bara dricka vatten, undviker mjölk och jucie! saft hatar jag så det är ju bara en fördel, sen kommer det till läsken, jag dricker pepsi max och cola zero, men det är ju inte heller så himla bra. så ska verkligen försöka att ta bort läsken helt.. eller att jag bara får dricka det på helger.. så blir det nog.

godis och sånt då? jo, aso jag har inte nått stort beroende av godsaker, isåfall bara popcorn och det skulle jag också liksom kunna "leva" på och när jag har "lingon" veckan kan jag bli sugen på godis eller någoting.. då brukar jag ta en frukt om vi har det. åt en snickers idag (dåligt samvete) men jag har nått att skylla på.. eller så var det camillas fel, det var hon som köpte.... ååh

det är ju egentligen bara äta som vanligt, men lite minder och mer grönt. jag brukar aldrig käka frukost men på senaste tiden har jag tvingat i mig, typ ett äpple eller macka det räcker väll? sen försöker jag äta lunch och sen går jag alltid och små äter på kvällen för pappa lagar aldrig mat hemma och jag kan typ inte det, eller jag erkänner jag är för lat, jag orkar inte! det är as jobbigt att laga mat! :O istället tänker jag nu, jag skiter i att äta kvällsmat/middag? hm?

aa, så får det bli. nu är jag klar med min roman och ni kan sluta läsa...

eller, puss <3

nolifer!..

väldigt fina kommentarer jag får då.. :P

har precis kommit ur duschen, fixat mina ögonbryn och har smörjt in mig med brun utan sol! äckligt fräch jag känner mig då. ska måla naglarna nu och sen ta fram kläder till morgondagen. börjar elva imorgon och slutar vid fyra. köttigt.. har aldrig gått så långt i skolan förut.. eller jo, på fredagar går jag till 20 över 4.. :(




hahaha.. väldigt vackra bilder.. jag bjuder på det! :D

jag har inget intressant att skriva.. mitt liv är ganska tråkigt!! det händer ju för fan inget!

längtar till helgen iallafall, massa roligt som händer!
fredag: utgång (jonna fyller år)
lördag: tjejkväll hos sofie (sofie fyller år)
söndag: övnings köra!

nu äre bara att ge sig ut på stan och köpa presenter till min bitch och fjortisen.. det blir lätt att köpa till fjortisen, hon behöver nog en ny foundtion.. men bitchen, henne vet man inte vad man ska köpa till.. en sexleksak kanske? ;)

fjortisen - sofie
bitch - jonna


update -
lite dubbelmoral! ;)
menar på kill fronten... shh! (a)

stöckhölm!


en söt sommar klänning, längtar tills jag kan ha den med bruna ben och fina skor..
149:-


från mamma avdelningen, blir som en klänning för mig. längtar att få ha den i sommar också! så himla fin!
249:-


as snygg body, den är transparnat i ryggen och är så läcker! ;D
199:-


sjukt snygg på till svarta jeans.. inte min stil men kunde inte motstå den!! :)
249:-


en scarf.. den är skit stor så man kan ha den den över axlarna och bara glida omkring med den. så fin! ^^
99:-


älsklingväskan.. vi hittade inte glitter någonstans.. men sen så fann vi den<3 sjukt snygg, man kan ha den som axelväska eller bara hålla i den! :)
199:-


äääälsklings parfymen.. <33333 är helt käär. plus att i just i den kicks vi var inne på så kunde man ladda ner deras app och få 20% på alla dofter. klart man köper den då.
den kostade 435:- men fick den för 350:-

köpte en "klister" behå också.. men tog inte kort. en såndär som man kan ha under det transparanta linnet där uppe.. helt fri rygg alltså!

ååh, kan sommaren komma nu eller? :D

haha

okej. jag fattar att det är någon som har skit kul och sitter och komenterar.. kom igen?! haha......

överdrivet säger jag bara :P

skit samma! hejj. har precis tagit en powernap, vaknade nyss och ska snart ta oh ta tag i läxor. hurra.

igår var jag ju som sagt i stockholm. fick med mig as mycket fint hem.. jätte nöjd! ska visa snart, ska ta kort och så! :)

så vi hörs snart! :D

u make me dance

hej igen!

trodde jag inte skulle kunna skriva igen. men jag fick en "lucka" haha, bissi chey.

har städat rummet nu iallafalloch lag ner lite i en låda. har duscha och sminkat mig med. redo för en tripp till ingelsta. gjorde nyss havregröt.. mums<3 bra om man bara vill äta nått litet, sen är det ju nyttigt med :D men la i sylt så vart inte så nyttigt men har banan i med så.... aa jag säger att det är nyttigt! ;)

väntar på att far ska komma hem då! :)


söt fot

facelook. ska dock inte ha keps sen på restaurangen! :O




... sen springer vi runt där vi inte får va, åååh, vilken underbar dag!
puss<3

lördag - like a freak

idag är det lördag då.. kände som att jag skulle till skolan imorse, vaknade vid klockan 7 så tänkte jag bara.. ääh jag kan sova en halv timma till! :P

haha, sen vaknade jag vid nio igen och insåg att jag var ledig. haha. jag är verkligen yr.. lika yr som igår.

igår var jag iallafall på hockyn med jonna & philip. de vann och tydligen så får dom spela i allsvenskan.. eller jag vet inte! :) har ingen koll.. yr som sagt

nu ska jag iallafall duscha, raka benen och sånt där. göra ansiktsmask, färga brynen och sen smörja in mig i såndär dyra lotion. sen sminka mig och fixa håret! :) för ikväll blir det restaurang.. då måste man va fin. sen blir det fest hos Julia!..

ska hinna dammsuga och fixa lite på rummet innan relaxet! när jag gjort klart allt det där kommer pappa hem och vi ska till maxi för att köpa nått till lina, sen ska jag hem till mamma och hämta lite saker! ååh.. känner mig stressad.. även om klockan bara är 12.. men det går ju skit fort.

mm, men nu kan jag inte sitta här längre. så vi hörs! :)


pussssssssss!...

klart, precis innan flytten ;)

hade köpt små ramar som står på två hyllor jag har på rummet. och idag, äntligen satte jag in bilder i ramarna. vart jätte fint .. the resultat :)


innan :)



efter :D

ska sova nu.. love<3

fullt upp!

hej och hallå!

idag har jag tid att blogga! idag har jag haft fullt upp ska berätta i tid! ;)

09.00 - går upp
09.30 - får skjuss till skolan
09.45 - börjar matten
10.45 - håltimma
12.00 - lunch
13.30 - matte prov
15.10 - klar! (gick hyffsat)
15.30 - är på stan
15.31 - träffar milla & sofie (är med juliate)
17.00 - har hunnit hitta två presenter till lina, ätit på chicken kebab & köpt en keps
17.30 - hemma, går ut med hunden
18.30 - hemma igen
18.31 - duschade ludde
19.00 - rensa garderoben
21.00 - pappa kommer hem med mat (revbenspjäll)
21.01 - kollar på superhjältarna (har tagit ner alla våra dvd filmer från vinden)
22.30 - sätter mig vid datorn
22.32 - tar massa bilder och har as tråkigt
00.00 - ska bädda rent sängen nu, sen ta ett glas pepsi max och kolla på big brother i min mysiga säng. dock är den lite för stor för en person... :/ får liksom plats två!

ändå har jag inte hunnit med
* dammsuga
* damma
* plocka i saker i lådor (ska ju flytta:)
* göra hemma spa, färga ögonbryn, ansiktsmask o.s.v
* "plugga"
* göra en present till lina, men det ska jag nog göra nu :)


sexi mami <3 min nya keps <33333333333
aa men nu ska jag iallfall fixa dom sista sakerna och sen sova. börjar typ 8 imorgon.... -.-

pussar <3

(B)Loppis


rutig skjorta
från: okänt
storlek: medium
pris: 25 kr


grå "jacka" (aldrig använt)
från: gina tricot
storlek: 38
pris: 30 kr


samets legging
från: h&m
storlek: 40
pris: 30 kr


penn kjol (aldrig använt)
från: monki
storlek: medium
pris: 20 kr


"guldiga" cyckel byxor (aldrig använt)
från: bikbok
storlek: medium
pris: 20 kr


linne med tryck
från: h&m
storlek: 38
pris: 30 kr


linne (det är vidt) eller vad säger man? (aldrig använt)
från: ullared
storlek: medium
pris: 25 kr


linne med tryck över hela (aldrig använt)
från: monki
storlek: medium
pris: 40 kr


t-shirt med tryck (aldrig använt)
från: h&m
storlek: 38
pris: 40 kr



t-shirt med tryck
från: gina tricot
storlek: medium
pris: 40 kr


brun kofta (aldrig använt)
från: gina tricot
storlek: medium
pris: 30 kr


legging med svart "stänk"
från: gina tricot
storlek: 38
pris: 30 kr

skriv i kommentar fältet eller till min mejl: [email protected] om du är intresserad av någonting! ;D

pusspuss...... <3

man skadar inte den man älskar





ska säga ett ord om helgen: som vanligt (oj, det vart två)

nu ska jag sova nollor.. puss & sov absolut inte så jävla bra.. looooooooove från me!

ps. nej jag är inte full! :)
ps2. jag vill att
Sara Varga – Spring för livet ska vinna hela skiten när finalen är!


tooooorsdag =)


fick denna godning i present, fast i svart, men jag byte både färg & storlek, den är från new yorker och är världens skönaste. mina boobs kommer leva i den här be-hån!

älskar<3 köpte den på bikbok för endast 149:- sjukt värt, kan ha den med svarta tunna strumpbyxor & sen i sommar barbent! gguuuusch<3

jag orkar inte skriva något mer förutom att jag var och fika med en fin kille, dennis & sen gick på stan med camilla, saknar henne hela tiden :)

imorgon blir det fest! med milla, julia & sofie... lina är hemmafru och skiter i oss! :( men vi klarar oss tror jag!

godnatt och sov gott.

ps. mitt hår är en katastrof
ps2. har sovmorgon imorgon<3

RSS 2.0