fredag yao

hej på er.
har äntligen lyckats att vända tillbaka dygnet. fast dock somnar jag vid elva, men det är rätt så skönt! dagen börja iallafall inte bra, försov mig.. så missade första lektionen. men ska gå på eftermiddagen då jag har teckenspråk. efter skolan, så ska jag träffa linnea och moa, ska ta en sväng på stan och sen ska vi åka hem till mig (vilbergen) och käka osv. blir skönt, imorgon blir det kanske utgång, är inte så taggade på det faktiskit. känner mig skit tråkig, vill inte dricka nått, mår bara dåligt då??? vad har hänt med mig???

ska ta mig upp från sängen nu och gå & duscha sen fixa mig. ska visa en sak jag köpte igår också senare :)
puss

mums

hej, sitter hemma och är lite sjuk. konstigt.. förut så fick jag för mig att baka så jag gjorde kornflakes kakor. otroligt goda. enkla oh göra också! :D ska göra såna till imorgon, då pappa fyller år! :)

här är en skiiiiiit bra bild på håret, nu är jag riktigt nöjd med resultatet ;)
hihih :)

resultat

nu är jag klar, eller vart det i en timma typ! :)  färgade utväxten först, sen la jag i blekning i topparna & sen lila färg i det som jag blekt. så här blev det.

dålig kvalite. hehe, men såhär vart det efter blekningen, skulle faktiskt kunna ha så! men ville ju ha färg så! kan säga att det såg bättre ut i verkligenheten! ;)

resultatet. ville dock ha mycket mera lila, för det syns bara i visa ljus. men ganska nöjd iallafall! :)

hårfärgning :)

nu blir det hårfärgning. tänker inte säga vad det blir för nån färgning, kommer visa före och efter sen. dock kommer det nog ta hela kvällen.. haha!! :D

 

nått i den stilen kanske? :D

 


youtube

youtube. världens bästa tidsfördriv.
satt igår och kollade på yt, kom in på klipp från småstjärnorna. så hittade jag dom här söta små barnen. tycker att det är så himla roligt!!

<'3

mitt hjärta blöder. påriktigt.

Godmorgon för f*n

Hejhejhejhej.
Sitter och kollar på the vocie morgon.. Varit vaken sen 4, så vid 6 så gick jag upp och gjorde bacon & äggröra till mamma och mig. Hon börjar 7, så hon åkte precis! :) väldigt mumsigt så här på morgonen!
Börjar 10, ska se om jag orkar vara "uppe" till det. Haha, vänt på dygnet helt! Men det konstiga är att jag somnade typ 11 och vaknar 4, kan jag inte bara somna vidare? Blir störd på det här! ;)
Nånting som jag längtar till förresten är vig brother. Börjar om en månad typ.. Hehe noob. Nånting som jag har lite smått ångest för är att jag vet att jag kommer att få vara själv på alla hjärtans dag. Som förra året.. Känns slow. Nånting som jag vill veta är varför jag är så trött? Jag är trött hela tiden.. Jag sover! Men ändå är jag trött??
Lite små funderingar och tankar. Livet äger ibland, men inte nu;)!
Puss och ha en bra dag:)!

Last night!

Hej, skriver från mobilen, visste inte att det fanns en app, men tydligen gjorde det dä! Super:)!
Just nu sitter jag och kollar på australia med mamma och syster! Är sjukt jävla trött så ska sova efter filmen är slut, om jag inte somnar innan.
Tänkte skriva också vad som hände igår, kom hem vid sex och började med maten direkt! Skulle få gäster vid halv åtta, tacos stog på menyn! Käkade, sen drog jag till Mathilda & träffa steffie, amanda & linnea där. Vi drog till världens bar först, sen cromwell, t3 & sen vidare till puls! Men det vart bara jag och steffie som gick till puls, dom andra hade andra planer? Sova?;)
På natten vart det Max och sen hemgång med en! Sov till 15.00, sjukt! Sen drog han & jag satt och vänta på mamma som gjorde mat till mig, haha! :)
Pussar!

lucky me, lucky you

tjena macarena.
ligger på hotellet nu och väntar på min bitchiga syster som ska bli klar. åt hotell frukost förut och kan säga att det är typ den enda gången jag äter frukost. mycket godare och så behöver man bara ta, inte plocka fram och plocka tillbaka. haha. lat.

igår var vi ju på äventyr. när vi kom till stockholm, så ville pappa åka till barkaby, inte alls roligt. sen så åkte vi till sollentuna centrum, fett stort och fräänt. köpte lite nya byxor, ska köpa lite till idag! ;) på kvällen åt vi pizza hut och sen vart det bio, simon och ekarna. sjuk film, den var okej bra, väldigt sorglig. men det var nog bara en "bio film"

nu måste jag sluta. kl. 18 går båten och sen blir det spa....... fett!
dagens yao. nya jeans och en stickad vit tröja från h&m :)

lyx helg with father & sister

resa imorgon. så nu vart jag på lite bättre humör efter duschen.

imorgon ska jag, pappa & carro åka upp till stockholm. ska köra dit, hih, gå på stan, käka middag, gå på bio (simon och ekarna) sen sova på hotell! :) på fredag blir det stan igen och sen kryssning, birka paradise, blir massage och fotvård och sen käka middag på kvällen. jag längtar, kommer bli så himla bra. och den här gången ska jag ta massa bilder och lägga upp, är så himla dålig på det. jag tar aldrig bilder, har inte alls måmga från 2011, inte alls kul. man vill ju ändå kunna kolla på dom sen och minnas liksom. så lovar att jag ska ta massa bilder, till och med på all mat och gott som jag kommer äta. hehe.

nu ska jag kolla klart på filmen & sen ska jag sova för jag är så jäva trött. jätte ont i nacken, haha. jag bara klagar.

även om du skulle vara här

2012. första inlägget. fränt.
ligger i sängen nu och kollar film. dissad. mm, ska snart gå och duscha och sen ska jag kolla på mer film & sen sova är sjukt trött. har ingenting att skriva, känner att allt just nu är så jävla tråkigt. fast kommer att åka bort imorgon, så då kommer jag bort från verkligheten en stund.

fan deprimerad. hejdå.

RSS 2.0