godmorgon! :)

ingen skola idag, ska nämligen till kneippen nu till vårdcentralen. tänker inte berätta vad jag ska göra för det är lite för privat. eller mycket kanske jag ska säga..

sen hoppas jag att mamma & jag kan åka till maxi, vill så gärna ha en tröja på gina tricot. hihi!

men nu ska jag dra, höres! :)

måndag!

hej :)

länge sen! har pluggat typ hela dagen känns det som. har även vart & köpt biljetter tills på fredag då det smäller, asså vi håller på att dö!

citat från Lina:
- imorgon är det tisdag, då är det bara en dag kvar tills onsdag sen är det nästa fredag! :)
haha, lite smått liten är hon allt<3



aa men iallafall, till det jag skulle berätta om eller visa er! :) gick in på en blogg och hittade ett smycke jag så gärna ville ha, men det kostade 100:- & det har jag inte ekonomi till! :(

så fick inget annat än improvesera, tog ett gamalt halsband & klippte (tog en tång) & bara fixade ihop ett liknande örhänge! :)

resultatet:

aa man ser inte så mycket, men det är grymt snyggt! :D

nu ska jag kolla på det sista till provet imorgon, helt plötsligt fick jag ont i halsen, är det nått slags tecken på att jag kankse måste vara hemma imorgon för att provet kommer gå så himla dåligt? :O

haha, mina fantasier :') 
 
ps. kom ihåg att det är jag som först eller aa typ (iallfall vad jag sett) har sånt där örhänge i örat! ;)

tycker att ni ska checka ..

det här! :D

http://www.gratispremium.com/?ref=680341

sjuk!

har inte orkat med att skriva här. eller jag har inget att skriva så.. aao.

jag är hemma & är sjuk iallafall. eller jag rymde hemifrån några timmar förut, för att kunna gå på dansen med milla & sen träffa lina också & gå på dolphins match! lite mysigt!

sen är det en sjuk grej som har hänt. tänker inte skriva det här. men fy i helvete vilka jävla människor det finns. åå.. man vill bara .. strypa dom! :D fattar inte att man kan vara så dum i huvudet!

ae ska inte göra er för nyfikna så slutar här. men iallafall, mår skit dåligt, ont i hela kroppen, febern åker upp & ner & huvudet sprängs typ. usch.

men skriver så fort jag orkar, vill & kan.

puss & godnatt!

kommentera lite ...

inget kul oh blogga om man inte får några kommentarer ju! :(

tänkte berätta lite om helgen..

fredag: åkte till Lina, chilla, slagsmål, kundvagnskrasch & sen hemgång :)
lördag: basketmatch, farmor & farfar, bussen till ica smedby, krokek, chill, spel & sen hemgång :)
söndag: vaknade upp sjuk, kolla tv, städade & fixa till rummet, tv & nu datorn sen sova :)

aa, så var helgen ungefär! nu kommer det lite bilder! :)


usch ..

fjortiskaniner

he-he ..

eeh? ..

en söt ballerina sofie ..
det var bilder från fredagen! :)

nu ska jag visa hur duktig jag varit idag!


yes, där sitter jag nu & skriver sååhääär!!

mitt fönster :) hihihihi ..

aa verkligen nöjd med min insats! ;)

shit

sa till mig själv att jag skulle gå och lägga mig efter kungarna, men nae självklart sätter jag mig framför datorn. men ska fixa mig nu & sen kolla på csi miami! sen kan jag somna. haha. fan vad duktig jag var förut, asså jag joggade 10 min, sen orkade jag inte mer.. jätte dålig kondis? ska jobba på det där ;) fast jag gick faktiskt powerwalk, mina benhinnor blödde när jag kom hem..... :'(

sen hoppade jag in i världens skönaste dusch, het vatten, me like. & såklart sen kungarna av tylösand. puss. älska det alltså. haha, vad fjortis det här blev. så jag slutar här..

godnatt, snuttisar <3

ut oh jogga nu

tänkte ta mig en jogging runda. är så hilma sugen på att träna. imorgon ska jag gå till friskis innan skolan & köra lite maskin & på fredag med har jag planerat att gå till friskis för ett core pass. känns lagom bra. ska sluta med allt godis också, det här kommer jag klara. (not!)


har nya tränningsbyxor som jag köpte på stadium, soc för 249:-
mammas peak jacka.

haha, lite kul, jag har ingen bh på mig när jag springer .. varför måste man liksom? ;) :O

en outfit

eller dagens outfit är det ju! :)


jackan är från vermoda, skinnleggingsen från bikbok, tröjan från h&m, skor från skopunkten, halsduk från cubus & mössan är lånad av madde.

sött va?

grönt, silver & skinn



lite som jag köpte idag, eller aao, shortsen, nagelacket & dom "små" ringar, det var sex "små" ringar, men två har jag redan slarvat bort. mm..

jag har verkligen inget liv. jag vill ha en pojkvän! inget jag kan göra åt för tillfället. tänkte skriva lite på min filmanalys nu & sen kolla på en av alla beck filmer. blir mys.. man ska inte kolla på beck ensam, men vad ska jag göra? :(

haha, vad desperat jag låter. eller kanske är. he-he. hörs imorgon snuttisar!

hade lust ..

att lägga upp en dagen outfit! ..


jeans kjol / mammas från h&m
skärp / h&m
tröja / h&m
strumpbyxor / h&m

ame va fan , allt är från H&M! btw, kolla hålet på knät, det var ett cp som brände mig med en cigg, så då blir det sådär. as snyggt! :)



såhär lustig ser jag ut nu förtiden. det ryktas om att jag är kines, men nae va? är ju as söt! :)




hade lust ..

att lägga upp en dagen outfit! ..


jeans kjol / mammas från h&m
skärp / h&m
tröja / h&m
strumpbyxor / h&m

ame va fan , allt är från H&M! btw, kolla hålet på knät, det var ett cp som brände mig med en cigg, så då blir det sådär. as snyggt! :)



såhär lustig ser jag ut nu förtiden. det ryktas om att jag är kines, men nae va? är ju as söt! :)




hade lust ..

att lägga upp en dagen outfit! ..


jeans kjol / mammas från h&m
skärp / h&m
tröja / h&m
strumpbyxor / h&m

ame va fan , allt är från H&M! btw, kolla hålet på knät, det var ett cp som brände mig med en cigg, så då blir det sådär. as snyggt! :)



såhär lustig ser jag ut nu förtiden. det ryktas om att jag är kines, men nae va? är ju as söt! :)




sista skoldagen for the week

men jag måste göra er besvikna & säga att jag var hemma & sov istället. har ont i hela kroppen, kan knappt gå, huvudvärken ska vi inte prata om. är det feber jag också känner?

ska iallafall hem till min pappa nu & hämta lite saker. sen träffa milla & åka till en sak. & sen träffa lina tydligen & åka till maxi. jag vill ha ett par skor!!! :( ska fixa det tror jag.

imorgon är man ju ledig, blir väll bara att köpa godispåse & sen slöa. eller jag tänkte faktiskt träna. aa, sjuk är jag!

men vi hörs senare. btw, min kamera är inte söndetr längre, det är en av sakerna jag ska hämta hos pappa! :)

nyvaken och as trött

hejsan. börja om en timma & inte fixat mig ett skit. så får väll ta tag i det och göra det snart. ska till skolan sen så ska jag träffa milla tror jag. fika & sen dansen. måste även innan jag träffar henne hämta alla mina kläder hemma hos pappa. jag hatar det!

vi får höras senare. & nu eftersom jag ska ner på stan så får vi hålla tummarna så att jag inte köper nått, för guds skull!

hörs senare!


fy tusan för det här.

asså, jag har ett beroende. jag mår så himla dåligt över det alltså. igår/idag.. har jag köpt 2 byxor, en ring, två förpackningar med hårfärg & en inpackning med rött pigment i. allt gick på ungeför 700 kr. buuuhu. måste skaffa jobb. :'(

haha aa :D
mår skit dåligt btw! har bara problem all the time. aa sånt man får leva med. efter helgen dör jag, sen när skolan börjar dör jag, sen när det blir helg så vaknar jag till liv.. o.s.v!

ska inte skriva mer. jag får ångest & panik! :D

ha det så bra, imorgon ska jag till skolan<3 nu ska jag kolla på "lite sällskap" sen krypa ner i sängen & kolla på greveholm!

RSS 2.0