vill bara säga...

förlåt att jag jämt skriver fel och är sämst på att stava. haha, vet hur det känns att sitta och läsa när det är fel stavat och allt, haha :D

ps.

jag har inte fattat det fören nu, förlåt

ja vad ska man skriva? helgn var helt ok, i fredags va jag på stan med jonna sen träffade vi upp moa, linnea & steph för att gå på gratis basket match. efter vart det ett besök på gu va gott och sen åkte alla hem till mig efteråt förutom jonna, chilla lite där osv.  Och i lördags så var jag med tjejerna + becca, skulle på hemma fest, men nejnej! ;) åkte he till becca istället jag och linnea, sen hem med sällskap. på söndagen hade jag helt glömt bort att mamma fyllde år, haha, dåligt barn. så firade henne med god mat och sen mys på kvällen.

idag har jag vart lite i skolan, men åkte hem, mår inte speciellt sådär skit bra. så lite till vila, så ser jag fram emot en hård vecka framöver. mm, inget mer att säga. skulle vilja säga massa, men nej det går inte. haha! :)
avslutar med söta bilder som jag tog nyss.......
juste glömde säga att jag var och tog blodprov förut idag. jag hatar sprutor, inte sticket uran när nålen är i mig. haha i (blodådern?) usch, får ryckningar när jag tänker på det, vill spy. så jag fick bedövning, fett läskigt alldrig haft det innan. nu värker det och gör ont! stackars mig ju! :'(

taggad & klart

min uppsvullna läpp.. :(
facelook tonight
är redo för en fullkväll. ska till steph vid sju sen blir det hemma fest, typ 1 år sen jag var på det. så ska bli kul. men nått som förstör min kväll är min finne på läppen.. syns inte så mycket på bilden. men i verkligheten, omg! :( nu ska jag bara bestämma kläder, alltid lika svårt. haha! :)
puss :)

mästare

måste bara berätta. förut idag fick jag ett sms från bubbelroom, det stog att jag hade vart med i en av deras kundtävlingar? det har jag inte! har knappt vart inne på deras hemsida. men iallafall, så stog det att jag hade vunnit!? 100:- att handla för, man ba tack? haha, fick en kod och allt jag kunde skriva in, men har bara en dag på mig att använda den. är det ett skämt? 100:- är kanske inte mycket, men ändå? kanske ska köpa mig en nyårs klänning för 100:- billigare? men då måste jag bestämma mig nu, fan vad jobbigt.
sjukt iallafall, men fan vilken tur! ;)
(fan vad extremt fula & mobbade mina händer blir när jag gör tumme upp, fick bli en närbild) :(

uppdatering. är det nån annan som fått samma?

minu saladus

shh.
haha, rolig jag är. ska snart iväg och köpa solkort och sen träna med Linnéa Arfwidsson. sen hem och plugga.. fett! men först som sagt ska fett brännas.
take care

magont

varför är jag jämt sjuk eller har ont nånstans. kanske blir lite för privat om jag skriver här, men fan vad jag har ont i magen, har kramp och det gör ont hela tiden. vet inte vart jag ska ta vägen sen har jag ont i huvudet med. stackars mig, seriöst. ae ska sova en stund nu, sen mååååste jag till körsången!
puss hejdå.
jag i lördags!

think u need a new one

heeeeeeeeeej
idag har jag fått mina naglar fixade av bästa jonna, hon är fett duktig. ska snart iväg på lektion, turism. vill inte me måste, sen ikväll väntar plugg. har matteprov imorgon & ska börja skriva på mitt teckenspråk arbete. så får köpa energidryck till senare. haha.
har målat dom själv, annars är det bara vanliga & fräscha gelénaglar! :)
tack igen Jonna <3

hela världen ser dig

hej på er i mörkret. sitter här och redigerar lite! carro och jag sminka oss förut och fota lite! ;) vart ganska dåliga bilder på mig, men 2 vart iallafall bra! :) har blivit smällfet också, mår dåligt. haha. ska banta denna vecka och veckorna fram över, till jul. när det är jul käkar man ju massa, så lika bra att va i bra form då så man slipper att banta ännu mer inför nyår sen.. haha cp-skadad!
var i skolan idag också. engelska, sen så åkte vi med våran beroende grupp till AA, anonyma alkoholister. det var ganska intressant att sitta där och lyssna, så nu när jag ser nån alkis ska jag inte döma den direkt. väldigt obehagligt. det roligaste var iallafall att dom sa, hej jag heter Ivar och jag är alkoholist ... Hej Ivar! jag fattade faktiskt inte att dom sa så i verkligheten också, trodde det bara va på film. nu dör jag lite x'D
mm sen tillbaka till skolan och ha idrott, skulle göra nån dans men det hade inte jag och lina gjort så vi ska göra nästa vecka. aa, vad ska man säga mera. jag sitter här hemma och dör typ. btw, så har jag en cheese i väskan. inte ätit upp den. usch vad äckligt ska slänga den. ska ju ändå banta haha!! ;)
ae, nu ni ska jag sova, sova riktigt skönt! puss på er kids! ;)

20 sanningar

1. jag älskar hårdrock
2. jag har spelat fotboll i 2 år (jag som hatar det)
3. jag dricker helst cola zero/light (om jag ska dricka läsk)
4. min högsta dröm är att bli make up artist (men skulle inte kunna försörja mig på det)
5. jag har peircat mig för ungefär 2700 kronor (haha)
6. jag har 2 halvkusiner (har inga "riktiga")
7. jag har ingen barndoms vän som jag fortfarade umgås med (bara nya fina vänner)
8. jag har släkt i USA
9. jag vill ha 3 kids
10. jag har en tidnings samling på ungefär 150 julia-tidningar
11. jag sover på mage (kan inte sova annars)
12. jag har bitit sönder min tand, så har en konstgjordtand (haha)
13. jag har alltid med mig mitt headset, vart jag än går
14. jag har en sjukdom, som jag aldrig kommer att berätta för någon levande människa
15. jag tror inte på kärleken
16. jag ska göra bröstförstoring när jag har pengar & är lite äldre
17. när jag slutat skolan ska/vill jag flytta till usa, seattle & studera teckenspråk
18. jag brukar sminka mig om jag är utråkad
19. jag har hållt i en baby alligator
20. högst av allt annat vill jag ha barn & om jag inte kan få det skulle det vara döden för mig!!
lite kul ju :)

morfar, the best

blir att boka tatueringstid snarast!! :)
yeeeeeeeeees äntligen!! :D

jag tror

har tänkt på en grej, jag har fett stora ögon. personligen tycker jag att det är sjukt sött och sexigt. så ska kolla runt lite på sidor för att får reda på hur jag ska sminka mina ögon på bästa sätt. haha, roligt liv jag har.

planering för veckan ser ut ungefär ut såhär!
tis: skola, träna
ons: skola, fixa naglar
tors: skola, middag med pappa
fre: skola, IDOL i linköping
lör: utgång jao (hoppas jag iallafall)
sön: "käka-godis-dag" :D
nu ska jag skriva ett till inlägg, men på min hemliga blogg! ;)

helgen! :)

hello! :)
helgen har vart as bra. inte druckit eller nått utan bara chillat. skit skönt.
fredag: övningskörde till svärtinge där linnea och moa väntade på mig, vi gjorde inget speciellt. sov där! :)
lördag: hem, sen åkte vi till maxi och köpte mat. hem till pappa och fixa massa mat, för han fick främande. drog sen till mamma och chillade. sen kan jag inte berätta mer.. haha :D
söndag: kökat godis och åkt till pappa, sov lite förut sen nu äre fucking jersey shore. har inte ätit nått idag, så pappa kommer hem med mc till mig snart. hihi.
så ska pappa få sin fars dag present sen! :)
har så mycket funderingar kring livet just nu. vene vad jag ska göra, hur jag ska göra, när jag ska göra. haha. knäppt. men har lite planer och sånt framför vintern här nu! hoppas att det kommer att lösa sig och allt! :)
har inget roligt att skriva. skulle vilja skriva allt, men det går ju tyvärr inte.. fan vill ju dela med mig, men ikke! ;)
haha.
nu ska jag duscha och fin raka min ben. puss :)

...

hej.
blev verkligen utvilad inatt. dock är jag bara lite lite trött. hihi. sitter i skolan nu.
imorse så var jag hos tandläkaren. ville ha tabdställning, men jag har för "fina" tänder och kommer inte att få det gratis, ifall jag vill ha så får jag betala 25 000 :- ska prata lite med pappa. haha! ;) fick iallafall min framtänder slipade, så nu ser det mycket fint ut, bättre iallafall! :)
ska snart ha teckenspråk, slutar halv 4. då kommer mamma och hämtar mig så ska vi fika och sen ska jag käka hos henne ikväll. sen drar jag till linnea i svärtinge och moa kommer va där. skoj!
nu drar jag. puss.

tursam & lyckad dag

hejsan hoppsan.
idag har jag varit i skolan, fy vad tråkigt. var där iallafall mellan 8 till halv 1. sen ner till rese, möte jonna. tog tåget till linköping, käkade taco bar, shoppade och gjorde bort oss typ hela tiden. haha.
fick med mig lite hem men för mycket pengar. illa.
vanligt långt linne från H&M 69:-
sminkväska från H&M 29:-
min nya gosis. har letat efter en sån här i evigheter (en kofta med blixtlås & luva), så hittade jag den på H&M för 299:-
gick in på bikbok och vi kom knappt in var så jävla mycket folk. vi fattade inte varför? så såg vi att det var 50% på allt i butiken!!!!! snacka om tur rå! ;)
behå från bikbok, (skit skön, kommer bo i den i vinter) & kostade 65:-
svart halsduk bikbok kostade 199:- men fick den för 99:-
vanligt grå tröja, skön men tight. nice. bikbok kostade 249:- men fick den såklart för 125:-
begie, bärche, beige ??? nagelack iallafall för 12 svenska kronor <3
ao, det var det. hehe.
puss.

nära döden upplevelse

hej! :)
måste bara berätta vad som hände förut :( skulle ta ett bad efter mitt tränningspass. så tänkte jag göra lite mysigt, så tände nåra ljus och ställde på bakars kanten. lägger mig ner i badet (jätte skönt). har en uppsatt "bulle" på huvudet, vrider huvudet och mitt hår tar ELD. jag ser i vitögat att det börjar brinna, får panik och vänder tillbaka huvudet. (som tur va så hade jag tappat handuken som jag hade som nackstöd i vattnet innan jag la mig på den) så det slocknad lite! vart typ i chock och efter 5 sek (väldigt lång tid) så slänger jag ner huvudet i vattnet och vattnet blev helt svart...
så aa nu är mitt löshår för 3500:- typ förstört.. inte vågat röra det än så vene om det är mycket.
det var iallafall skit läskigt. tänk om mitt hår ärligt talat hade brunnit upp? vad i helvete skulle man göra då??? nu har jag iallafall lärt mig att jag inte ska ha ljus i närheten av mitt hår när jag badar. punkt!
ps. 3 sista avsnitten på one tree hill nu. buhu!

RSS 2.0