Byter!!

mina nya blogg: http://johannamalmberg.bloggplatsen.se/

bad girl

håller på att ska byta blogg. kommer senare såklart att skriva adressen. men ska fixa allt först. puss.

shoes

fick med mig fina skor hem från stockholm idag! lycklig 
scorett 799 svenska kr

Kevin Zegers

tänkte en ny rolig kategori.

kommer ni ihåg air bud? filmen om en basketspelande hund? typ den bästa filmen ever! finns även filmer där han spelar andra sporter. men just basket var ju min favofilm!

aa bra, ni vet!


nu till det bästa!

kolla vad söt! ^^ va jätte kär i han när jag såg på filmen!



nu vill jag äta upp han. omg. så snygg.

han har varit tillsammans med miley cyrus den råttan!

pinsamt i hissen

skulle upp till lägenheten för att hämta saker till träningen. står en flyttbil utanför porten. går in och trycker på hiss knappen. väntar. väntar. och väntar. till slut får jag ryck, hade liksom stått där i 3-4 min. (hade bråttom) så börjar rycka i dörren och trycka på knappen, så att de hör mig att jag står där nere. sen hör jag att hissen åker ner *lättnad* sen när den kommer ner. då står det tre unga killar där!! en av de sa: vi ska upp på vinden! haha, så säger jag med värsta bebis rösten: får jag åka med ^.^? SÅ JÄVLA MUPPIGT!!!!!!!! sen står jag där med de, trångt var det också, hela hissen var full av möbler. sen kollar jag på en av killarna och inser att det är mitt ex!!! omg, ville dö. han bara kolla och log, så jag sa inget. så jäkla pinsamt. haha!!! sen när vi var uppe sprang jag typ in!

.

godnatt och sov så sött!

fuckat upp mitt liv, helvete

måste bara få säga ÄNTLIGEN!!!! imorgon ska min p-stav ut!! fy fan va skönt. hatar den verkligen, mår illa av att ha den. får rysningar i kroppen när jag känner den, tänker på den och ser ärret. sen när jag duschar och tvålar in mig så kommer jag alltid emot, så äckligt. för mig är det som att nån drar gaffeln mot tänderna, gnisslar tänderna eller när man drar naglarna på en griffeltavla.

som ni förstår är jag jävligt glad, men ändå så himla nervös. hatar ju sprutor. hur fan ska det gå för mig imorgon när de ska skära i mig?? helvete, men vad ska jag göra? mår riktigt dåligt.

puss lycka mig till! :(

one step at a time

så fina!! sommarskor till 100%
hoppas de håller och inte går sönder! kanske inte borde va så full jämt! ;)

idiot

mina skor har kommit!! var på öb förut idag och köpte saker som behövdes!
bodylotion, luktar underbart 25:-
deodorant, tog den billigaste luktar hyffsat 15:-

find a way to make you stay

så nu ligger jag ner bäddad i sängen!
har varit och tränat med pappa på friskis och vi fixade gymkort till mig! :) körde lite band, maskiner och sen provade jag göra lite saker på matta, medicinboll och rockring. det på mattan var as kul träning, ska verkligen fortsätta med det. Var på ingelsta idag för första gången, var verkligen jätte bra och fräsht! kommer åka dit flera gånger. + att jag såg väldens snygging där, så kanske är därför lite också?!

ligger och lyssnar på en jätte fin låt. tysklands bidrag till eurovision. han är sjukt snygg också. perfekt typ. en tysk. det sägs att tyskar är as dåliga i sängen. men vem bryr sig. han är min!


Om vi ska tro 15.000 kvinnor från hela världen som har sagt sin ärliga åsikt om hur bra – eller mycket dålig tid – men de träffades på semester i sänghalmen. Enligt kvinnorna i studien är män från Tyskland värsta älskare du kan stöta på din semester-vägen eftersom de luktar riktigt illa. Efter tyskarna så kommer Engelsmännen på 
tror iallafall min man har bra hygien. vi ses i baku bby.


i wish

saker jag vill göra:
- skaffa ny tatto
- färga håret jätte blont
- göra extension
- åka till London
- åka till USA
- skaffa 2 st råttor
- förminska mina bröst(?)
- ta hål i näsan
- flytta så att jag kan få en "walk in closet"

velig

funderar på att hoppa av gymnasiet. men ändå vill jag inte pga studenten. det måste ju vara en av de bästa sakerna i livet. jag vill sluta men ändå inte. snälla gud...... gör så att 1 år går jävligt snabbt så att jag kan flytta härifrån nån gång!!!

buhu

ångra mig lite för inlägget jag skrev inatt. men jag blir så irriterad på folk. LÅT MIG VA. jag vill inte vara nåns samtalsämne och jag är inte 14 längre, som ni verkar vara?!

what to do?

okej, nattinlägg.
jag kan inte sova så tänkte skriva om en sak jag har jävligt svårt för. killar (såklart) om jag sitter och snackar med en kille. bla bla bla.. så säger han: gud va söt/snygg du är! man bara: heheheheheheheh, tack.....? som största miffot.

jag är inte den personen som säger, AMEN GUD TACK TYCKER DU?? ASÅ DU ÄR OCKSÅ AS SNYGG! nejnejnej.. så går det inte till. om jag ska säga det (att en kille är snygg) då ska ja va jävligt mycket as packad eller känna killen väldigt bra. så va fan ska ma säga.. sen om killen är ful då? ska man ba: tack, men tyvärr kan jag inte säga dsm!! hihihi.. så jävla mupp! vill dö när någon säger så till mig. buhu.. jävla problem. får väll sluta va snygg, men det är ju inte så lätt. hahahahahah .. sommaren är här och jag är snyggast i världen. do u feel linnéa och moa?

skor! love it!

vad tycker ni? är de fina??
funderar på att köpa dem. rätt fräna :)

What have I done

hm, kanske var fail att färga håret blont. känns inte alls som jag!

say that u love me

såhär snygg är jag idag. hihi. håller på att göra potatis, köttbullar och gräddsås. ikväll ska jag träffa mina tjejer. får se vad kvällen bjuder på.
sminkade mig lite annorlunda idag, hade inget att göra. så det vart lite lösögonfransar till och med.
riktigt fint tycker jag! hihi.

skulle det vara kul om jag la upp en video när jag sminkar mig? haha, bara jag som tycker kanske? ;) :)

lycklig

beställde nyss nya skor från H&M. gudomligt fina. sen är det de första färgskorna som jag köper. de kommer under nästa vecka!!
hoppas de passar bara ^^

movie time

juste, ska kolla på en film nu. den otroliga vandringen. en film från 90-talet. aldrig sett, ska bli mysigt.

vikt vikt

HEEEEEEEEEEEJ
det känns som att jag inte har något liv! :) vill att det ska hända någonting. vill att min pollen ska försvinna, hatar att när jag väl vill träna så kan jag inte det. det suger så extremt mycket. buhu.

imorgon börjar jag iallafall på en ny diet, känner att jag börjat gå upp lite i vikt. pga min p-stav, kanske låter som att jag skyller ifrån mig men det gör jag inte!! hellre slutar jag att ha sex än att gå upp 40 kg.

nu ska jag ta mig ett glas vatten och sen sova. sjukt trött.

skopanik!!

just nu är jag jävligt förbannad, skriver senare varför!!
men nu ska jag skriva om skor. mina vackra pumps gick sönder i lördags. aså va är det för jävla kvalite?! så jag ville ha pengarna tillbaka, dum som jag är så slängde jag kvittot!! buhu. så nu ska jag få ett jävla presentkort på skit affären Scorett. kul att köpa dåliga skor... ska iallafall inte köpa samma märke (tur att de har olika märken på skorna) så märket tiamo suger, säger jag bara!! här är andra skor jag skulle kunna tänka mig..
dock är det tiamo.. men de är fina. *suck
ja tack
fett JA!
sen ska jag fråga pappa om vi kna beställa hem de här från H&M.

RSS 2.0