silver

hejsan.
natt är det, väldigt sent också. men jag sov hemma hos mormor förut i två timmar. så kommer ta ett tag tills jag somnar inatt. håller på att fixa mina naglar nu. köpte ett nagellim förra veckan (hade lösnaglar sen innan) så nu sitter jag och gör dom fina. dom ska bli silvriga med silver glitter på, mutcho great. haha.

& nu vart jag precis klar med naglarna. här är resultatet.
nu ska jag göra inget, försöka sova såklart! :)

all i need have is you

kan inte sova.
idag kan man säga att jag verkligen råkat ut för en chock. ska inte gå in på detaljer, men att en människa kan vara såhär, sickness. skit samma. tillbringade eftermiddagen med bästis jonna, gick till napoli och käkade, jag sallad (nyttig) hon pizza (bakis). hehe, sen vart det en solning. sen hem och styra. har inte gjort något mera. suttit vid dator, kollat film. är as trött, så ska sova snart, eller försöka.

imorgon (idag) blir det stan med jonna (ska fan köpa mig en klänning och vara som alla andra, tror jag), sen handla med mamma tills på lördag & sen taco kväll hos mormor med moster, mamma & carro. mysigt. så vi hörs kanske imorgon! pussen
en söt bild. not.

merry christmas

hej. sämsta på att blogg, i know! :)
idag (fredag) har jag firat jul med mamma, moster, mormor, carro & vivvi :) väldigt mysigt. fick lite presents och åt god mat, är helt tjock nu.. inte bra till utgången tills söndag & imorgon (lördag) ska jag äta ännu mera för då blir det att fira jul med pappa, farfar, farmor och carro! :)

det jag fick av mamma var, 500 kr, parfym diesel loverdose, make up store presentkort, mysiga strumpor & lösögonfransar. sen fick jag av dom andra, underkläder, 500 kr och makeup glitter. jätte nöjd med presenterna & imorgon kommer jag få en till present av mamma, tror det är typ hudlotion och sånt där bra att ha saker. :)

nu är jag skit trött och ska upp typ elva imorgon, ska till pappa och göra mat och styra. sen blir det en till mysig julafton. :)
puss! <3

...

oj, har visst glömt bort denna blogg. det var ju inte bra, men tror nog ni överlevt. hehe. ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

nått som är fett irriterade just nu är att mitt ljud på datorn hackar!! aså, jag får psyk, den stannar mitt i låten åh.. b..a. sta...nnar. ååh blir arg!! :'(

I CAN SEE STARS

börjar med en bild från igår.
sitter och lyssnar på bästa darin, han som många andra artister ska få en egen kategori nu på min spotify haha! :) idag har jag slappat. gick upp vid två typ, sen fixa mig och så, pappa kom och hämtade mig så åkte vi och handla på maxi. fick med mig lite saker hem som schampoo, inpakning, tuperingskammar, deodorant & en handduk, kan visa någon dag när jag använder den! :) sen fick jag med mig en julklapp också, nu återstår det att köpa till pappa, syrran, mormor, farfar & en till julklapp till spelet vi tjejer ska köra. ;) nu sitter jag och pluggar, har prov imorgon på NATURKUNSKAP & på tis har jag matte b prov. fett.

sen har även jag och linnéa prickat in massa med träning hela denna veckan & nästa vecka. måste seriöst gå ner lite i vikt nu, blivit alldelles för mycket alkohol & läsk... så bara vatten denna vecka (att dricka alltså) :D nu ska jag plugga vidare och försöka få ett litet g imorgon, ska även ha möte på morgonen. kill me.
puss & godnatt

loorents bjuder

ikväll blir det party. trodde jag inte när jag vaknade imorse. men ska bli trevligt. fixat mig och ska ta på mig kläder nu & snart dra till lorra sen till pullan. ska va där åtta så måste åka snart.... fett! pussisar.

my Iphone

mycket fint krossat glas på min iphone. tappade den när jag skulle gå av bussen, helvete. jag började nästan att tjuta. 1000 spänn bara, för att laga den då. pappa betalar ;)

förlorar min själ till nått jag verkligen vill ...

emo cry inlägg nu, läsare varnas.

vad gör jag för fel? är inte jag värd någonting bättre? att bli så sårad som jag är nu.. trodde jag inte att jag skulle få gå igenom. är det jag som gör något fel? för snäll, för elak? kan inte ändra på mig... om jag skriver mer som jag tänker göra fast på min hemliga blogg, så kommer ni fatta och det vill jag inte. vill så gärna dela med mig, men alla har sina hemligheter & det är bara dom jag litar på som kommer att få veta. helvete, jag är verkligen värd mycket mycket mer.


old pic

godmorgon!!!

godmorgon ;)
ska berätta för er hur min natt såg ut, skulle upp och gå på toa. tände inte lampan i köket som jag måste gå igenom, går, sen så bara faller jag framåt och slår i mitt smalben i diskmaskinen som står öppen. sen så var det en kniv i diskmaskinen också som stog rakt upp och eftersom att jag föll över så fick jag ett sår på låret, men det syns inte så mycket som tur är. satt där typ i tio minuter och tjöt.. haha, men jag är verkligen jätte jätte känslig på min a smalben. sen efter ett tag fick pappa gå upp och hjälpa mig upp och bära mig till sängen. usch, inte kul. sluta med att jag fick somna kissnödig.

när jag vaknade imorse så kände jag ingen smärta alls i benet, men när jag gick upp så värker det som faen. till och med nu när jag sitter. haha.

ska prata om nått mer roligt nu, ska till skolan snart och ha teckenspråk. sen ner till stan och sälja en topp. men nu ska jag sminka mig och ta på mig och sen hoppa ut till bussen, hur ska detta gå? ska jag halta hela dagen och se muppad ut? fett illa.
sött nattlinne puss

kalla blickar

städat klart nu. har inte ens hunnit dammsuga för det vart försent. tänk då så stökigt.. glömde till och med att äta. så käka nyss, gjorde mannagrynsgröt och rostade mackor. kände att det vart lite för mycket, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på 100 höjdare.
med drottningsylt, passar mig perfekt! 

imorgon blir det skola & sen på kvällen drar jag till mormor = mat, läsk, godis, chips & myskläder = standard hos mormor = bli fet = inte bra!! :( men fett mysigt, saknar mormor varje dag, är lite mormor kär fortfarande! ^^

det känns när jag kommit hit

hej
håller på att städa mitt rum hann inte igår, sov typ. men nu ska det bli kliniskt rent. idag kära vänner var jag i skolan. fick reda på mitt matte prov och jag var 4 poäng ifrån G.. aså fan, kommer aldrig klara matte a. sen på tisdag ska jag göra ett matte b prov, jag har inte ens haft matte b, typ bara 4 lektioner. kommer ju gå skit bra, så ska plugga lite matte sen! -.- sen så hade vi svenska och sen käka vi jul tallrik, men va fan har dom i rödbetsalladen, typ pizza sallad? usch, ingen höjdare. stan efter det en jätte snabbis.

har tänkt på en sak, vem har sagt att man ska ha en klänning på nyår? jag ska vara lite "annorlunda" med att inte ha det. tänker köra på kjol och en fin top, eller svarta jeans, varför inte? om man har sminkningen och toppen så blir det perfekt! ;) ska leta fram nått extra fint här nu, ska kolla lite internet sidor.

tror inte jag har nått mera att dela med mig utav, nepp. så nu ska jag fortsätta med städningen. så kanske jag skriver nått senare! :D
dagens fina oufit... jenas och en lång vit tröja barra! :)

kevlarsjäl

OMG!
i sommar vill jag så himla gärna gå på kent!! dom håller på att bestäma nu vilka städer dom ska åka till nu och jag hoppas att dom kommer hit till norrköping eller iallafall nära. annars måste jag åka till stockholm. dock så har jag kommit på att ingen av mina kompisar lyssnar på kent, eller det kanske dom gör, men är inga jätte fan! ååh, nån som vill gå med mig? blir deprimerad av att veta att det inte kommer att hända att nån av mina vänner ställer upp för min skull... (a) ironi, eller?


löve

onsdag, känns som måndag

idag har jag sovit nästa hela dagen. jag ligger hemma med feber (tror jag) hade det igår iallafall, huvudvärk och förskyld. mår inte bra med andra ord. har fått lite gjort, har skickat in lite arbeten och fått lite gjort. nu ska jag ta tag i mitt rum, det är så himla stökigt. tror jag ska ta före och efter bild, det är ingen vacker syn men men.. vill visa hur duktig jag är. pappa kommer hem kl. 21 då har han med sig julmust & glass. jag brukar inte gilla glass, men just nu är jag sååååå himla sugen. konstigt.

inte kunat träna heller på hela veckan, känns surt, men får hoppas att jag kan ta mig till friskis imorgon och köra lite lugnt. måste bli "smal" tills vi åker utomlands ju för fan! haha :)

gårdagens outfit
haha, smex
puss

äventyr i januari

kanske blir egypten den 5 januari med pappa & syster. dock kommer det ju inte vara så varmt då, men vem tackar nej till utomlandsresa? finns ju mycket mer än sol & bad i egypten.. hoppas verkligen att vi åker!!! :D


annars får vi hoppas på kanarieöarna eller gran canaria.. aa nån utomlands resa iallafall! :)

otjejig

igår när jag satt och kollade på youtube så kom det upp en ruta med ett spel. det spelet körde alltid jag och august när vi va tsm & jag kommer ihåg att jag tyckte det var så jävla kul, även om jag var sämst. det roliga var också att jag var så jävla rädd hela tiden, spelet var skräck, man skulle skjuta zombies och det kändes verkligen som det var påriktigt för det var skit bra grafik, det heter fear 2.. om nån vet vad det är. spelade det ju bara för att han körde det, men nu när jag tänker efter så skulle det vara jävligt kul att köra det, så sa till pappa att jag önskade mig det i julklapp. hur otjejigt är det inte att sitta framför ett ps3 och köra ett skjut spel på en lördagnatt? hahaa!

bästa

nice

kanske min nyårsklänning, visst är den snygg? tycker jag iallfall.

party

fina bilder sen igår med jonna & melinda! löve

give me vings so i can fly

bild på skorna. har inte tagit kort på dom, så tog från internet!
tycker ärligt dom är skit fula på bilden..... men jag lovar er att dom är fett fina irl. ett plus är att dom ser små ut på fötterna iallafall & är bekväma att gå i. dock så fick jag krypa in i mitt rum inatt efter en hel kväll med dom på! ;)

btw, i fredags, idol, amanda vann, då vart jag glad.
puss & sov sött

happyface

hej där partymode här. ikväll vill jag bara supa mig full och dansa loss. såklart ska jag få göra det med. har börjat fixa mig nu & sen kommer melinda & jonna till mig så börjar vi förfesta. kvällen för oss till puls iallafall så långt vet vi! ;)

idag har jag vart på utflykt, fick med mig en "one pice" fast en billigare variant från lager 157 & sen ett par sjuka skor som jag ska inviga idag!
är julig och fin, fick inte bestäma färg själv. det var den sista dom hade & vilken tur jag har! :') 300 kr fick pappa betala haha :D

bild på skorna kommer senare måste komma ur mysdräkten och fixa till mig innan :D
puss

my christmas list


♥ locktång, remington
♥ en svart matta, till rummet
♥ smink borstsätt
♥ ögonskugge palette
♥ skor från din sko
♥ diesel parfym, loverdose
♥ makeupstores primer osv! (presentkort)
♥ presentkort och pengar

riktigt nöjd med min lista i år. haha. hoppas på att få det mesta.. men vem gör inte! jag tror jag är rätt bortskämd när det gäller jul & födelsedagar, jag har ALLTID fått det jag önskar mig. men när man va mindre så kanske det inte var lika dyra saker som man önskar sig idag. funderade förut på att räkna ihop allt och se vad det kostar, men vill inte, för då kommer jag må dåligt sen. haha.

har inte mycket att säga. ska sova nu, har jätte ont i huvudet. paain, imorgon har jag nationella prov i matte A får hoppas verkligen verkligen att jag klarar skiten, så jag slipper det sen!!!
bild på mig från i lördags. hihi. puss & godnatt

dålig start

hej, det var ett tag sen jag skrev. men nu är jag här iallafall, haft en halv dålig start på veckan. inte på topp om jag ska säga så.

ja, vad ska jag berätta om? att igår var jag och träna med jonna, att jag har solat 3 gånger på 4 dagar, att jag färgar håret just nu & ska snart gå och duscha. hehe. mm, idag var jag iallafall i skolan, lektioner, som vanligt, visade upp en dans jag och lina gjort på idrotten (läxa) sen var jag på stan med mamma, köpte hår färg, en parfym, käka kebab & visade vad jag önska mig i julklapp osv, försökte även att fråga mamma vad hon ville ha, men fick inget svar, så hon får nöja sig med det hon får! ;)

nu ska jag skölja ur håret, mamma tjatar, sen ska jag kolla film & sen sova, är sjukt trött. :)
im sexy and i know it (sån dag äre idag)

puss!!!! ps, nu mår jag bättre, love u bff

words

En ursäkt betyder inte alltid att du har fel och den andra personen har rätt. Det betyder bara att du värdesätter din relation mer än ditt ego.

texten är snodd från alicenoren.devote.se - tyckte den stämde så bra, just nu i mitt läge.

gran'ma häng

hejsan :)
just nu så ligger jag i mormors säng oh myser framför tvn. kollar på nått norsk program om tomtar haha? vilka sköningar som kommit på det programet. har vart här hos mormor typ hela dagen kom efter jag slutade skolan vid halv ett. har ätit mat och sovit, som ett litet barn, så känner man sig hos mormor.

kollade ju på julkalendern imorse (inte klockan 7, utan jag kollade på datorn) man kan inte döma en julkalender efter ett program, måste se 24 avsnitt för att kunna döma den. mend en verkar väll helt ok, fan vad jag är töntig. men det hör ju till julen, en tradition. älskar traditioner.

aja, nu ska jag sova lite til tror jag, sen ska vi käka en traditionell macka som alltid morfar gjorde när han levde. mormor och jag brukar alltid käka det när det finns tillfälle. hihi.
visst är vi ändå lite lika, haha. söta mormor. (jag bjuder på den där minen, hon ville bara ta en bild.. sen fick det räcka)

1 dec

slitigaste dagen på veckan. egentligen är jag helt död. men jag har suttit och hållt mig vaken, för vill så gärna se en film, haha! men nu blir det lägg dax, snrt iallafall. börjar tolv imorgon, men lina, hon kommer till mig kl 10..... tack :')

idag har jag köttat mig igenom dagen, hade matte först vid klockan 11, så fick ändå lite sov morgon. sen hade jag fyra lektioner efter det.. gick till kl kvart över 5. mm, känner mig fett duktig iallafall! :)

imorgon har jag bara en lektion, så tänkte gå och träna efter skolan, men kom på förut att mitt kort på friskis gått ut och jag är hos mamma nu & det är pappa som betalar pengar till träning. sen så måste jag ha ett solkort, jag seriöst dör, är så himla blek, mår dåligt fan. haha.. problem.

varför jag gör fula streck hela tiden är för att jag inte kan hoppa ner två rader, blogg.se har väll tänkt att man inte ska kunna läsa texten? det är ju skit jobbigt om all text sitter ihop? eller har jag fel? jag tycker det är väldigt jobbigt iallafall. så därför gör jag dom, hih! :)
puss och godnatt.

ps. imorgon (idag) börjar julkalendern ju, måste ju självklart kolla om det är något att hänga i julgran! ;) sen läste jag även att tills nästa jul ska dom göra en uppföljare på greveholm, hur ballt är inte det då???? längtar tills nästa jul! hihi.

RSS 2.0