va fan!!!

var på maxi förut med mamma.. aså hon köpte typ tre kilo godis. sen så tog jag en påse och hällde i lite i den och tog hem till pappa. inte bra. fan mår riktigt illa nu.. fuck
favoritgodisen!! :D

blir lite rikare

hoppas att ni kan se headern där uppe?

har typ fått reda på att min syster och pappa ska åka utomlands utan mig. då tänkte jag att pappa och jag kunde åka lite senare till italien. men då säger han att det kostar för mycket på så kort tid, så istället... ska jag få pengar. hur soft? funderar på att gör att göra nya extension isåfall! eller kanske är bättre att spara, så jag har pengar till sommaren om vi tjejer ska åka iväg? kanske är smartare, men vill ju så gärna ha mitt långa hår tillbaka!! :(
så sexigt ^.^

summer feeling

två stycken snygga

jag säger såhär, jag är kär

okej, har jätte stor beslut ångest. vet ej om jag ska köpa svarta eller beigea skor..
dock finns det inte svarta på internet och finns inte beige i butik. så ifall jag vill ha beige, så måste jag åka till linköping och kolla.. vad ska jag ta mig till??? :(

dear tuseday

dagen i en tabell
- skolan 2 lektioner
- körlektion
- skola 1 lektion
- ärende med pappa
- möta linnéa och steph på stan
- köpte tre st toppar & köpte nya skor
- fikade
- hem och fixa mat
- kolla top models, sämst att rebecca åkte ut, ville att hon skulle vinna
- börjat med en svenska debatt
- musik
& nu la jag mig precis i sängen. känns som att jag hunnit med allt förutom att träna. skulle egentligen gått ut en promenad med vovven, men var tvungen att göra svenska debatten. så imorgonbitti ska jag upp tidigt och gå ut oh gå i 30 min. hehe. känner mig jätte duktigt, alltid nått iallafall.


köpte denna fina topp på h&m för 99:-
sen köpte jag två linnen på cubus, orange & beige?
sen så köpte jag ett par nya skor, för i lördags när jag var på puls (eller påväg) så trampade jag snett & på nått sätt gick skon sönder. så fick gå med tejp runt skon på puls, lagom pinsamt. men fick iallafall pengarna tillbaka och köpte likadana. för de var så sjukt sköna att gå i, värt.

be strong

kommer aldrig att glömma, kommer alltid att ångra.

du finns i varje andetag

är dö sjuk!! vart hemma från skolan, skönt men oskönt. vill inte bli sjuk. hade ont i örat igår, men det har gått över (som tur är) nu är det bara en stor föskylning kvar och halsen strular lite. men det hindrar inte mig från att iallafall få lite mera smärta. (mår ju lite bättre nu på eftermiddagen)
kl 4 är det gaddning för min del. är inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, är rätt lugn. så ska ju min bästis med också, det känns bra! hehe :)
nått sånt kanske ;)

twit

såhär dagen efter så har jag alltid en konstig känsla inom mig. men skit samma, gårdagen var den bästa på längre. jätte bra utgång och med jätte fint folk. vet inte hur jag ska förklara kvällen, händelsefull iallafall.
är ledig nu måndag, tisdag. ska träffa tjejerna imorgon, dricka kaffe (aa, eller mina vuxna vänner) sen prata. måste prata av mig, funderat på en sak hela dagen idag och kan verkligen inte komma fram till någonting. sen så ska jag börja plugga lite också fast det tar vi på tisdag. ;)

+ att igår tror jag att jag träffade min dröm man, omg, to die for.

amazing

imorgon blir dom här mina!! är så lycklig, tänk att ett par skor kan göra en så himla glad och på topp. puss.


puss älskling

suttit och kämpat med mitt hår, är klar nu. haha. sytt och fixat, så nu är det äntligen mitt jag igen. känner att jag inte är mig själv när jag har kort hår. jag SKA ha långt hår, så är det bara. ska väll gå och lägga mig nu, dock börjar jag kl 11 men vene om det är så smart att gå, jag är jätte förskyld och då menar jag jätte förskyld. men vi får se, vill ju inviga mitt hår. var sjukt länge sedan jag använde mig av clips. :)
här får ni en bild på resultatet.
hihi, vart lite längre än vad jag tänkte. men har ju satt upp det på ett speciellt sätt. får se hur länge det blir clips. kommer inte orka, kommer tvinga pappa att köpa extation till mig igen. hihi. ;)

jag vill ha mer av dig

ingen skola för mig idag. kan säga att jag var ledig. så snart ska jag ner på stan och träffa jonna. igår så köpte jag löshår, klara inte av att ha jätte kort hår och det extremt tunt. dock är löshårets färg lite crazy, så ska färga det ikäll och även mitt eget. klippa in det måste fixas också.
såhär ser det ut nu.. det är lite lila kvar i toppparn, men det ska bort!

så nu ska jag ta på mig lite vättiga kläder och sen ta bussen till stan.

Ärr

Precis vart & beställt tid till tattuering(riktig) haha! ;) ville bara dela med mig av min glädje och ni är väll hur nyfikna som helst nu & vill veta vad det blir. Snäll som jag är så ska jag skriva en text på under sidan av armen eller på foten. Texten lyder, "du finns i varje steg jag tar"
Alltid när jag ska tatuera mig (eller en gång innan) så kör jag på något "spontant" fast på ett annat sätt är det inte det! andra tatueringar som jah sagt att jag vill ha försvinner i sanden typ! Men jag ska illafall tatuera in en sak som jag tänkt på länge! Men det blir inte fören i slutet av sommaren! Haha, så nu är jag klar. Puss

godmorgon

ne, drev. har inte gjort någon tattuering. igår kom linnea hem till mig och sov över, behövdes! hon hjälpte mig med att ta ut mitt extation. så nu har jag babyhår och det är sjukt kort och tunt. så efter skolan blir det att gå raka vägen hem till melinda som jag ska få köpa löshår/klipps av. amazing.
nu ska jag dricka upp mitt te och sen kanske käka nån macka. puss.

im only miss u when i breathing

jag orkar inte hålla allt inom mig längre. känns som jag har gjort mitt livs misstag. eller jag vet att jag har gjort det.
ett missförstånd, en önskan som nästan kunde bli verklighet men sen förstördes allt. ett misstag. kommer aldrig förlåta mig själv.
allt förändrade mig känns det som. aldrig kännt mig såhär jävla dålig som person. det känns som att ingen förstår.


jag vet att det är nått fel på mig. det har man hört för många gånger. det känns som att alla omkring mig är perfekta. som att jag alltid kommer vara en. jag vet hur det känns när hjärtat blöder. det har det gjort för många gånger.

skriker och gråter innombords. ändå gången jag inte gör det är när jag är med er tjejer. då är det helt borta.

du trodde aldrig jag skulle få reda på det du har gjort mot mig


nice, trodde aldrig jag skulle våga. haha, men nu sitter den där.

RSS 2.0