forever yuong

kom på en rolig sak.. eller? kanske bara jag som tycker.

2007:

det här är min absoluta första egobild. kolla va ful jag är. kajal där, ingen mascara? buskiga ögonbryn & blont hår.. men vad äre mitt öga ser, brunt underhår.. ae, fattar inte att jag kunde utsätta mig själv för det där. inte undra på att jag inte fick nån kille.. he-he (skämt-o-sidan)
ps. jag var faktiskt tillsammans med min första kille här.. coolt!

2011:

här har jag iallafall helt brunt hår, tack och lov. har insett att jag verkligen inte passar i blond, jag ser bara blåst ut då. aa nu kanske det inte var världens bästa bild. men visst har man ju förändrats, men jag vene vad jag ska säga. börjar gråta nu, önskar att man kunde va sådär liten igen.. eller nae förresten, jag fyller 18 om en månad, jag kan inte klaga ;D

nu ska jag duscha.. mm, först var mamma i duschen en timma, då kollade jag på tv, sen kom min syster hem 10 i 9, då skulle jag duscha efter programmet, men hon tog duschen & nu har hon varit där i en timma. känner mig ganska äcklig.. hmm.. men nu ska jag släck i badrummet (man tänder & släcker utanför dörren) så att hon ska skynda sig, haha, aa alltid lika kul! :)

puss1


du ska veta att du är värd så mycket mer

hej!

jag är inte på så bra humör idag faktiskt. haha, ovanligt! ;) men ska träffa milla snart & träna så har lovat att vara på topp! & det ska jag!

skolan förut på förmiddagen, smahäll, historia & matte, sen åt jag lunch med lina. känner att jag behöver liva upp min garderob lite. jag fyller ju faktiskt år om en månad så då blir det massa shopping hoppas jag! :) men jag vill ju ha nu liksom. denna vecka ska jag även vara hos mamma, lite seg för att det är så långt till skolan.. men aja! måste hem till pappa efter tränningen & hämta lite saker! har ju typ bosatt mig där nu så har bara lite trosor & aa inget mer typ här hos mamma. he-he.

mamma har lovat mig att jag iallfall ska få ett par skor.. ååh, nångång i veckan & dom här vill jag ha:


puss.

i loved your first

har precis varit och åkt skridskor. det gick väl hyfsat ;) jag ramlade lite & fail paret gjorde värsta grejen, båda vart handikappade. haha..
nu är jag hemma hos julia, hon duschar nu. sen så blir vi hämtade & ska åka och äta, men jag har inga pengar.. buhuu! så blir en läsk till mig! ;)
ikväll vet jag inte vad som händer, har bara lust att åka hem & dö. bara vara hemma, sällskap skulle ju inte göra nått :/
puss.

for the first time

nu har jag as bråttom, hade planerat allt, sen bara springer tiden iväg. ska åka till rese nu & träffas sofie, ta bussen till krokek & sen möta martin & milla. ska åka skridskor, väldigt mysigt :P

sen ska vi tjejer ha mys :) annars så åker jag väll hem & äter pizza & godis.. eeuw!




vääääldigt fula bilder......................................

dagensssssss

hej alla! :D

är påväg ner till stan nu. eller snart iallafall. håller på att fixa mig. försöker bestäma mig över om jag ska ha smink eller inte. för att jag ska sola sen & då är det ju inte bra med smink..? äsch blir väll smink iallafall ser ut som jag vet inte vad. bara att täcka ansiktet som jag brukar när jag solar ;)

ska till tandläkaren först, ska laga mitt hål igen 3-dje gången. orkar inte, gör så ont så ska be om bedövning.. men det gör ju också ont, har sprutskräck?


webcamen ;)

svart linne, monki
cardigan mönstrat, h&m
jeans, carling (bääääästa byxorna!)


sovoutfit


hahah. fan så söt.

jag kan inte sova. jag har as ont i huvudet.. men ska försöka att slumra till lite nu iallafall.

sätter på "pappas flicka" och mår bra i ungefär 30 min innan jag somnar. det här är bästa tiden på dygnet, att somna till film <3

mina mål..

tills sommaren
- men ni får inte tro att jag är ett freak nu!

♥ få långt hår
åå, jag vill verkligen ha långt brunt hår. det är så himla fint. tänk på sommaren, långt lockigt hår med brun kropp. så saftigt..

♥ gå ner 7 kg
till det långa håret vill jag ha en skinny kropp. haha, allstå inte överdrivet smal men såhär smala armar till ett vitt linne & nyckelben som syns. så snyggt!

♥ få g i alla ämnen
jag är sämst i skolan & alla mina lärare vet om det. alla tjatar på mig, så jag måste fan i mej ta tag i det här. tror nog inte jag får g i allt. men ig är också ett betyg..

♥ gå till gymmet 3 gånger i veckan
det här kommer jag klara.. har redan börjat att kötta. tränade igår, ska träna imorgon & sen säkert torsdag & fredag med.

♥ sluta äta chips & godis
den här nivån blir lite svårare. jag älskar chocklad & vad är det bästa hjälpmedlet mot pms/mens? jo chocklad. men det kankse kan bli ett undantag en gång i månaden? aa, det kör vi på.

♥ sluta att vara för snäll
har kännt att jag blivit lite uttnyttjad på sista tiden. så jag ska ärligt talat inte vara snäll mot såna som inte är snälla mot mig. hatar falska människor. hellre är jag snäll mot såna männiksor som bryr sig om mig än såna som bara fjäskar & lådsas vara snälla. ska bli en bitch.. hahaha. som dom behndlar mig blir dom behandlade tillbaka.

♥ flytta
mm, det kommer jag att göra. ska börja att välja ut tapeter & lite sånt snart. vet exakt hur jag ska ha det möblerat & vad jag ska köpa. kommer bli göööööör bra. ska även skaffa ett hemma gym & solarium. inte dåligt va? ;)

♥ skaffa en systemkamera
detta måste jag inhandla så snart som möjligt.. måste verkligen. hör ni.. påminn mig!

♥ skaffa körkort
ae vad är det här? -.- jag suger verkligen på att köra bil & min kära far har "aldrig" tid att övningsköra med mig. så kommer väll ta skiten efter sommaren. men ska tjata & snart börja på skola... jag som hatar att plugga.. :(

♥ fixa sommarjobb
måste skriva lite cv & ska såklart att söka in till sportscamp i sommar också med jonna! kommer bli as bra, hoppas nu bara att jag blir utvald ;) fast.. vem vill inte ha mig? jag är as bra på att städa toaletter <3


♥ skaffa pojkvän


jag ska aldrig göra dig illa.. igen

var på dolphins match med fredrika förut, jätte kul att få träffa henne. pratade & kollade på matchen, dolphins vann ;)

imorgon är jag ledig från skolan. skulle till skolan & anmäla mig till gymnasieslaget, till danslaget. så himla roligt. men det krockar med min tid hos milla. hon ska klippa & färga mitt hår. så nåra i min klass ska säga åt dom & fråga om dom kan skriva upp mig iallafall. vill ju :D

åå, jag vet extakt hur jag ska ha mitt hår nu. tyvärr kan inte milla fixa det, för att jag måste först ha långt hår & sen tror jag nog det är as svårt att fixa till så som jag har. men ska jobba på det.

imorgon blir mitt hår lila, alltså inte chock lila utan lite skiftningar. sen ska jag klippa topparna bara..


det är så det ska vara

alltså. på senaste tiden har jag råkat ut för massa cp saker, senaste nu är att jag hostar blod? wtf? så stannade hemma idag. imorgon är jag helt ledigt, men ska till frisören camilla & färga håret lila & klippa det. ytterst kul.. idag nurå ska jag bara chilla ska plugga lite också, jag måååååste! typ.

sen så ska jag komma på ett sätt att fixa min blogg. den är inte mig liksom? :P

sen vill jag bara säga att kent ger mig musikorgams.... hihihihih.

piiinsamt

ae. jag har inte haft någon parfym på ungefär ett halvår säkert. vad äcklig jag är :( men har snott av syrran & mamma ibland, faktiskt. men ska ta & köpa mig en flaska så fort som möjligt. & vet ni? jag var tvungen att ta date parfym nu för att jag kände mig så parfymlös. piiinsamt. det hade man i 4-an liksom? :(

date love = bästa parfymen <3


aa nu var inte det här nån parfym va? typ deodorant. & såhär såg dom inte ut på min tid när jag var liten.. dom här är typ från 80-talet.

måndag - precis när mörkret tändes upp igen

lång dag.. berättar vad som hänt nu. häng på..

tänkte först inte gå upp, men så smsade lina, så tänkte att den lilla flickan behövde lite sällskap så slet mig upp & fixade mig på en kvart. till skolan, hade en rättegång, historia & matte. åt lunch med lina, sen hem. sov. ner till stan till melinda & milla. fikade & kollade runt på stan. köpte peircing plopp. till sats, köttade arobic med milla så att jag fick as ont i ryggen så att jag inte kunde kötta mer.. :(

nu ska jag duscha (frächt) sen skriva lite på en spanska uppgift sen kolla film & sova. tror även att jag ska lägga ansiktsmask & fixa naglarna.. om jag hinner & orkar. känns just nu som att jag bara vill lägga mig i sängen & sova. men måste fixa spanska skiten.. översättning.se heter det.. *host*

tillägg:
åt popcorn förut. medans jag åt så svalde jag peircing ploppen (typsikt mig) 3-dje gången det hänt.. har ont i magen nu (skämt å sidan) men den lär komma ut snart.. usch!!




måndags bilder. inte så seriöst. orkar inte med det! bjussar på det! <344444

pussen.

ps. kan inte börja duscha förren pappa kommer hem med balsam. det äger.


helgen

fredag:
så dog jag. chillade hemma bara (eller jag hade inget val!) åt godis och kollade på rulle

lördag:
åkte vid elva till örebro med sara, camilla, lina, sofie, julia, martin, joel, hasse & oscar. var på gustavsvik (badhuset) chillade där, på kvällen åkte vi till citygross & handlade mat (tacos) sen till krokek och åt & chillade. åkte hem sen vid halv två.


jag(mobbad), sofie(cp) & sen lite av sara(sjukaste)

joel & linis. ps lina chillar & joel är bäst på att köra bil.

mat till 10 pers.. hahaha .. cream fresh(stavning) eller gräddfil till tacos. var tvungen att köpa båda.. ;D

söndag:
vaknade vid ett. kollade tv & gjorde korvstroganoff till pappa & mig. städat & lite så nu. och nu ska jag läsa lite inför imorgon då rättegången sker som jag sa. sen sova.


stolt chey..

slänger in en bild jag tog i helgen också. hade inte ens på mig dom där kläderna.. haha :P

update:
klart jag hade på mig dom kläderna, bara att jag inte hade på mig dom bland folk...................


designen

as snygg :D

eller aso, jag har bara kopierat den. (såklart) ska fixa lite nu, så som jag vill ha den! :)

puss.

solsidan om 20 min


humor till 100% , jag bara älskart.. <3

söndag helvetet

hade planerat allt. sen som vanligt blir det inte ett skit gjort! typiskt mig.. ska iallafall sätta igång att städa nu sen ska jag fixa bloggen. sjukt sugen på att fixa lite! :)

imorgon så ska vi ha en rättegång.. haha, i samhällen. ska vara ett vittne så måste träna lite på vad jag ska säga och så. haha. sjukt kul! ;) får alltid hålla på och spela lite rollspel & så på våra lektioner. haha, s1a estet.. säger man ens så? aja.

skissar lite på min tatto också. har lagt till en sak på texten. ska nämligen ha ett par vingar i nacken nu också, eller så ska jag bara göra vingarna eller texten! åå, vill fylla 18 nu. 38 dagar kvar vettni, en längtan.. haha, om jag ska vara ärlig, vad äre för speciellt egentligen. jag och milla längtar som in i helvete. frihet typ.

nu ska jag vara lite duktig och sen ska jag skriva om gårdagen & lägga in fula bilder.

puss.

gooooooooooodmorgon

har haft världens sämsta dag igår. var sur på allt och alla. hm, ber om ursäkt till alla mina vänner som vart drabbade. fööööööörlåååt!!

skulle på min syrras match imorse, men kunde inte för skulle iväg tidigt till örebro. ville ju se... det var sm. men nu sk ajag packa lite badsaker och så sen ska jag skynda mig ner till stan och bli upphämtad. måste ut med hundfanet också.. hihihi. sen ikväll blir det mys i krokek. känns ändå som att jag är på bra humör.. ska försöka iallafall.. <3

gårdagen var.. hm, bra? var och köpte godis med pappa.. fan vad det händer saker i den här stan man inte lägger märke till. såg typ 7 polisbilar och massa sjukt folk.. ahaha, är inte van vid det.. :P

ligger här och myser med ludde. ska gå ut med han nu sen iväg till mamma & hämta badkläder..

hörs!




söt chey i sin stora XXXL tröja <3

en ny <3


igår blev den här min.
- lovelovelove loooove <3

fast vad äre för skillnad egentligen. känner iallafall ingen. kunde lika gärna ha kvar min goding, men pappa var för snäll i jul! hihi.


funnen

hittade kamera laddaren, nu letar jag vidare efter kamerasladden!! :D

älsklingen har kommit

heeej! :D

olyckan igår var ju fruktansvärd. tappade min iphone i golvet, hela displayen krascha. men inte för att låta bortskämd eller så, men fick min nya iphone 4 idag. hade fått den i julklapp men den hade inte kommit förren idag. så snacka om att jag vart glad? :D

har iallfall tränat två gånger i rad nu. plus att jag hade idrott imorse! haha. imorgon ska vi till tingsrätten med klassen ska kolla på två rättegångar. sen efter det tänker jag att åka till gymmet & kötta tredje dagen i rad. känns bra, men på torsdag blir det vila. måste hinna plugga också!

men nu ska jag duscha & sen plugga/fixa med nya mobilen.
har fått in en rutin att jag alltid somnar innan tolv, underbart är det. slipper man vara så trött på morgonen! :) livet går bra just nu.. puss! :)


länge sen :)

hejsan!

ska faktiskt börja på riktigt nu och blogga varje dag. kul, aa?

pappa & jag åkte & åt (efter att jag slutade 12.15) på napoli, paus sallad, bästa. sen skjusade han mig till mamma för att jag skulle hämta min kamera laddare och sladd. men hittar jag det? nej. så istället fixade jag om på rummet, haha tokiga ideer man kan få ibland, nu står sängen mitt i rummet? aja :)

ska åka till nordic club nu & sola. sen ska jag till pappa för att hämta lite tränningsaker & money, ska ju bli serri chey på sats med camilla. hahaahah.. döda mig.

ni får ingen söt bild på mig för att kameran är död & jag har ingen sladd. fan döda mig ännu mer, vart i fan har jag lagt skiten? åå, man blir så arg.

bjuder på en bild från 2008 istället, det är sjukt kommer inte ens ihåg att jag hade den här bilden eller att jag tagit den och redigerat den? crazy shit.


det är svårt att tro att det är jag. jag ser så liten ut. eller typ 15 men aja.

året 2010 fortsättning

nu kommer fortsättningen då!! ;D
update: sofia skrev rätt :D löshåret kommer från tradera! hahha, sämst är jag som inte ens kommer ihåg :p

april april
kommer inte ihåg så mycket av april faktiskt, men det var typ en as jobbig månad, gick ner ganska mycket pågrund av sorg? :o gick upp lika fort :p fick min iphone kommer jag ihåg iallafall, älskar den! ska berätta vad som hände med den i juli månad :( eller just nu kom jag på! jag var i sälen, tandådalen med moa & linnea, fyra fina dagar med två fina vänner, dock tycket dom jag var sämst i baken! men bäst på att skämma ut mig! sån är jag, vad ska jag göra åt saken liksom? :p


köpte löshår på inte blocket, vad heter den andra sidan man köper saker på? oåå, kommer inte på det!

allt skulle va rosa då. ae pinsamt.

två fina<3



maj
va jag kommer ihåg började jag att träffa en kille, han är inte värd att nämna namnet på. usch, fy, blä. men det vart inget med det! :) var med pappa och carolina på kolmården & i göteborg där vi var på ullared & liseberg! vi flyttade även in i våran lägenhet som ligger mellan marielund & haga. i slutet av månaden träffade jag andreas. har absolut inga bilder från den här månaden? jag var faktiskt ganska upptagen var ju iväg mycket, var med andreas och även camilla, tror till och med att jag träffade lina för första gången i slutet av maj! :) fick även reda på att jag fått sommarjobb på sportscamp! :) hahaha. camilla, sara och jag ställde upp i gymnasieslaget. vi dansade inför alla fyra gymnasieskolor, fan vad pinsamt det känns då, men det var as kul!




juni
mycket festande med camilla, eller det tror jag iallafall. jag var ganska mycket med andreas, på midsommar var jag & han ute på maddes land med hennes kille också. började att jobba! sen minns jag inte mer, har inte mycket bilder iallafall! :)

fulhårfärg (a)


hahahahaahahahahaha, jag seriöst dör.


juli
oj, vad nåra egopic jag hade i den här månaden då! :( här umgicks jag med tre cpn tyå varje jag dag, jag blev en av dom. älskar dom idag & dom älskar mig. det var det bästa på det här året, att träffa camilla, lina & sara<3 vi festade järnet och livet bara lekte! just det, jag gjorde slut med andreas, han var så jobbig & orka vara bunden på sommaren, (det är ju nu i vintermörket man ska ha kille?!) aa livet lekte i juli, kommer inte ens ihåg allt vi gjorde har minnesluckor :)

övrigt: jobbade skiten ur mig i värmen, vi fick sitta innomhus när det var 30 grader ut, människoplågeri. sen så gjorde jag extension (löshår med lim) & sen följde moa med mig och gjorde hål i tungen! <3





aso det här är sjukt. har inga bildet från nån av alla fester eller vad vi gjorde !!! :(

nu får det räcka! :D

året 2010!

tänkte berätta lite kort om året 2010, hände sjukt många saker!

Januari
var väldigt mycket med august. mamma och pappa skulle skilja sig så jag var inte hemma så mycket. började även att färgar håret mörkt, först blev det askblont såg inte klokt ut på mig! =) började att vara med sara och camilla<3




Februari
var med august mycket i februari också. fortsatte färga håret & nu var det ljusbrunt! august åkte till thailand och jag åkte till usa, vi skulle va ifrån varnadra i 3 veckor. under tiden vi var i usa hann jag fylla 17 år. kom hem i mars.








mars
mamma hade precis fått sin lägenhet när vi kom hem från usa. så bodde där mycket mer än hemma i smedby. huset i smedby var till salu och vi letade lägenhet till pappa. i slutet av mars gjorde august och jag slut. kommer ihåg att jag var med camilla då han smsa och gjorde slut. mogen kille, kolla på han nu;) men kommer ihåg att jag vart förstörd iallafall. umgick mycket med camilla i mars också!





skriver mer en annan dag! :D

RSS 2.0