wihhhhhoi.


lekte lite förut. såhär ska jag ha ungefär på nyår, fast ska ha ett annat glitter. fult, man ser att jag inte fixat mina ögonbryn på ett tag (ifyllingen är sjuk!!) men skit samma. ska genast gå oh noppra dom! :)

nya skor!!

äntligen säger jag bara! äntligen har jag köpt nya vinterskor, min första på säkert 3 år! snäll pappa jag har. har varit i fem skoaffärer och inte hittat nåra, så dom här får duga. vet inte om jag ska byta dom.


från scorett 1200:-

haha, har 40 i storlek.. synd om mig. (därför är dom så stora)

Dag 09 – det "sjukaste" jag gjort

har gjort massa sjuka saker. i sommras gjorde jag massa sjuka saker, men eftersom att jag har fisk minne så kan jag inte leta igenom hjärnan och hitta nått speciellt sjukt.. låt mig tänka efter..

anntingen är det sex eller alkohol inblandat när jag gjort sjuka saker, så tänker inte skriva nått om det (som jag kommer på nu) har säkert gjort sjuka saker utan det där med mina vänner. nu kom jag på, aa, lite sjukt var det iallafall, i sommras iallafall. madde och milla jobbade en torsdags och så började dom prata om att åka till göteborg, vad roligt det skulle vara och så. på kvällen satt jag, lina, milla och madde och ringde runt till massa vandrarhem i götet, fick tag på ett och bokade bussbiljetter, dagen efter satt vi på bussen påväg till göteborg, håll med om att det är lite sjukt iallafall! vi hade det jätte mysigt. kom dit, åt ute på restaurang och sen kolla runt på stan och avenyn, dagen efter vart det liseberg hela dagen, sen på kvällen/natten åkte vi hem! :)
vilket sjukt minne! <3


inte samma bild som igår (ifall ni inte ser alltså) älskar dom här tjejorna.


but you won't do the same.. :/

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
See I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

kan säga rakt ut att det är såhär jag känner just nu för en person. jag hatar allt det här. kan det inte bara vara över? nej, för den här personen ska göra allt så svårt? varför inte bara släppa allt och ge ett beslut?


det där om håret

camilla fick va min frisör idag. först färgade hon det (utväxten) sen så drog hon ut alla mina extentions, löshåret. sen klippte hon till min lugg, det vart sne lugg!

- en lugg kan aldrig bli sne, för då blire snelugg..... hehe.. citat från milla!


kolla vad kort det vart? :( kommer sakna mitt långa hår!
sen köpte jag det där halsbandet idag, det blir att ha på nyår! sjukt fint! kostade 199:- på h&m

Dag 08 – Ett ögonblick / minne

ett ögonblick? aa, men det var väll när jag föddes, världens bästa ögonblick? nae då men va fan?

är det som ett minne? vad ögonblick? ååh. skriver ett minne istället då? mm, bra. sämst är jag.


vad ska jag ta, jo kan ta, en otäck sak. jag stog och provade behåar, haha. sen slits dörren upp, min syster står och gal tjuter. jag går ut till henne för att se vad det är som hänt! då står hon i dörren helt nerblodad, hela tröjan och hennes ansikte är helt blodig, jag får paniiik! skriker på pappa, han chillar uppe i soffan och undrar varför det är ett sånt liv där nere, jag bara skriker kom ner! får inte fram nått annat. han kommer ner, (chillar fortfarande) sen när han ser carro, blir det fart på han, vi slänger oss in i bilen och kör i över 100 km/h till sjukhuset.. ae fy fan vilket "ögonblick" !! det var det värsta jag vart med om. btw, hon hade brytit näsbenet och hade fått hjärnskakning, hon fick även en synskada typ. usch, stakars lilla syster <3


så ful bild, men hittade ingen fin, gissa då hur dom andra bilderna såg ut? det här är iallafall när vi var i usa i början av året! :)


Dag 07 – Min bästa vän

har massa vänner, bästa vänner. mina vänner från basketen och det är moa & linnea! sen så har jag fredrika som jag kännt sen sexårs, bästavän oavsätt typ! :) sen har jag mina "nya" vänner och det är camilla & lina!

camilla och lina:
träffade camilla när vi gick media tillsammans på kungsgård. först i början var vi inte ens med varandra, sen helt plötsligt så var jag med henne och sara adolfson (också en av mina bättre vänner) det började med att vi skulle byta linje och skola. vi gick tillsammans till syon och då blev vi kompisar. fatta liksom att vi visste att vi skulle bli as bra kompisar och så skiljs vi. lite komiskt, men vi har dö bra kontakt iallafall, hon är mit lilla syre, klarar mig inte utan henne! :D sen så var vi mycket i skolan och sen när sommarlovet kom började vi vara påriktigt, då kom även lina med in i bilden, hon följde med camilla när vi skulle ses, lina hade fått reda på att jag höll på med en kille som hon hållt på med innan mig, så hon tyckte inte särskillt mycket om mig tydligen? haha, men jag visade nog att jag inte var som hon trodde och nu kan jag typ inte leva utan min katt. så liten är hon, hon är 94-a? :O hon ser ut som en 97-a liksom? :P hahah.. skulle aldrig klara av att vara utan dom där två tjejerna, dom har gjort mitt liv lite till en menning :)


bilderna är från i sommras när vi var i göteborg, madde är även med och henne har jag kännt sen jag var tre ungefär, lite roligt att vi umgicks i sommras, roliga minnen med henne! :) (hon och camilla jobbade tillsammans i sommras, så dom lärde känna varandra!)

så jävla sexig milla.

älskar den här bilden <3

moa och linnea:
jag skulle börja spela med flickor 93 i basketen, då var både moa, linnea & sofie där. kommer faktiskt inte ihåg så mycket av hur vi lärde känna varnadra, men med dom fick jag uppleva tonåren med, fest och lite sånt där. finns otroligt mycket minnen med dom, vi har kännt varnadra i ungefär 5 år. vi har glidit isär otorligt mycket, men vill verkligen inte förlora dom, så jag försöker att träffa dom så ofta jag kan, har alltid roligt med dom. puss på er, ni betyder så otroligt mycket för mig. love u guys <3

när vi var i sälen i april, haha, roligaste :D<3

här hittade jag visste en random bild från i sommras, sofie är även med på bilden :)

jag och linnea, så ful bild på mig!!!!!

fredrika:
ja vart ska jag börja? kännt varndra i 12 år nästan, min äldsta bästavän. kan erkänna att som lite var vi inte så mycket, bara ibland, det finns skäll men jag vill inte berätta här. sen när vi blev "fjortisar" var vi otroligt mycket med varandra, hela tiden, det fanns typ inte en stund utan henne. saknar det såklart, men man växer ifrån varnadra, tycker det är synd att vi bråkat ganska mycket på sistone, säger nu inte att det är hon som bråkar det är jag också. men jag älskar min fredrika, vi båda har förändrats mycket, men hon kommer alltid att vara min bästavän, vad hon än säger. :D jag vet att hon finns där och hon är en super bra vän!! (hoppas jag nu iallafall<3)

okej, jag får bjuda på den där okej även fredrika ;) haha, i sommras! :D

uppdatering!
jag glömde bort en viktig vän, jonna bäckmark. sjukt underbar person. har kännt henne sen i sommras då vi jobbade på sportscamp tillsammans! galna dagar, sjukt rolig är hon allt. det roligaste av allt är att alla våra "jobbarkompisar" trodde att vi var bästa vänner, aa kan säga att vi klickade direkt! love u, puss på dig gummsi! :D<3

där har ni dom! ;) kan säga att jag har inga bilder på den här datorn (min nya) alla gamla bilder på mig, fredrik, linnea och moa är på min gamla dator. det är riktigt sjuka bilder, kan nog visa nån gång ;D

min önskelista

kände att det vart lite för mycket. men mest vill jag ha kameran, sminkbordet, sminket och pengarna. det är inte den kameran jag vill ha, tog bara nån för att det var vit bakom! ;)



det blir en as bra och mysig jul iår.. längtar!

blandat


vadå smilegropar? vadå ryskmössa? vadå söt?

haha.. fastnade absolut inte på bild idag. tog as många! kollade på skor förut med pappa, men hittar inga jag vill ha? åå, blir frustrerad!

nu ska jag fixa en sak tills imorgon, fick nämligen reda på att jag ska redovisa imorgon. a, kul! sen ska jag kolla på ung&bortskämd, missade det. hell.

sen blire att sova, ska upp tidigt till mina små kycklingar. får även påökning i min lilla hönsfamilj, hönsmamma som jag är :) aaw, va underbart livet är. om man inte bara var såhär jävla äckligt tjock, år mc med lina förut och kinamat med pappa förut.

ae usch fy blä, blir nog att önska sig wii fit i julklapp, en pillatesboll med cd-skiva och ett gymkort. check!

hörs senare. jag fixa om bloggen lite.. :)
sugen på det iallafall! (a)

Dag 06 – Det här är jag beroende utav

oj, fan vad svårt.

jag är nog mest beroende av sällskap. jag hatar verkligen att vara ensam om jag är ensam känns det bara helt tomt innom mig och jag undrar varför jag ska leva kvar. visst, jag kanske är emo, men det är så jag tänker. så jag måste alltid och vill alltid ha vänner nära eller familj, helst vänner! för det här har jag fått för mig sen mina föräldrar skiljdes, alla pratar om att det är skönt att vara ensam men fan heller. usch, jag hatar ordet, hatar ensamhet. mår dåligt av det.

ibland känner jag mig så på om jag smsar kompisar eller killar. kan inte sova ensam heller, ibland kan det gå så långt att jag får sova med pappa eller mamma. hatar det verkligen, ligger och tänker att jag är ensam och så kan jag inte sova. men kan säga att det typ aldrig händer så! :D nån enstaka gång bara..

aa jag helt beroende av sällskap. men nu ska jag inte störa mer, ska sova. ensam :(
ae föresten ska kolla på o.c först lite (a)

puss & godnatt!


Dag 05 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

bara en sak? :(

det är väll isåfall att åka till usa och se allt. san fransisco, los angels, las vegas, new york, hawaii, miami, alla nöjesparker aa allt. vilken jävla upplevelse. älskar usa.. har några sälktingar där nere, pappas kusiner och deras barn. skulle vara så himla kul att åka dit och hälsa på dom.

skulle vilja åka med någon som man delar intresset med, kanske en pojkvän, det skulle ju vara det bästa, annars skulle jag nog åka med pappa. han har vart där förut och det skulle kännas så mycket enklare att åka med honom. aa, så om jag måste välja en sak äre att åka till usa och sen allt, typ vara där några månader. :)


Dag 04 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig


har inte så mycket tid till att fotografera mig själv asso.. hehehe ;)

fakta about me:
1. har velat ha en råtta eller gebil på senaste tiden
2. saknar min morfar varje jävla dag
3. har gått om ett år på gymnasiet
4. har en skönhetsfläck på vänsta överläppen som jag alltid täcker
5. är besatt av sällskap (vänner)
6. älskar att kolla på filmer som utspelar sig förr i tiden
7. jag gör ingenting med mitt hår vardagligt (knappt på fest heller), kanske lite hårspray bara
8. handlade upp 13 tusen på 4 månader typ :)
9. älskar smink, mitt nya interesse, love it!
10. är en ganska osäker person, fast vet vad jag vill!

helgen

har inte haft nått internet i helgen. det har varit ganska soft ändå. jag har nämligen vart hemma hos mormor, det är ganska skönt att vara hos henne. hon bor mitt ute på landet, varken tecking eller el. vi tänder massa ljus och den stora brasan på kvällarna och spelar spel och dricker tee. sjukt mysigt hos mormor.

fast nae, hon bor i ektorp i en lägenhet och vägrar att skaffa internet, spela spel kan man inte göra med henne hon bara fuskar så det blir att kolla på massa tråkiga naturprogram med henne (hon vill bo som jag sa) och dricka läsk. sen så tvingar hon i en massa mat, men det är ju bara posetivt, om inte jag bantar som jag nu gör. men det var iallafall ganska mysigt. älskar min mormor berit <3

imorgon blir det skola. längtat faktiskt :( lina ska också med till min klass imorn, så det blir hur mysigt som helst. men måste väll ta hand om henne, en vilsen katt på en främande skola, kan det bli värre? nae!

var på bio med henne nyss iallafall, vi kollade på the next tree days. as grym film, man ville nästa gråta lite..? fast naej. den var awesome! kolla på den vettja.

men nu ska jag skriva lite om det där julkalendern jag har på bloggen... :P så jävla töntigt. sen ska jag kolla julkalndern, asså fan för mig, vad barnslig jag är.. nae ska inte kolla på skiten, jag är fan 17, eller 18 om mindre än 3 månader.. bästa jag :)

hörs snart..

haha

jag har suttit här i fem dagar nu.. inte gjort ett jävla skit. nu sitter jag och skrattar för mig själv? jag kommer gå under. i helgen vad händer då? jo jag ska sitta ensam en hel fredag kväll? vart är mitt liv påväg? :(

ps 1. min katt är dö söt som springer runt akvariet och jagar fiskarna som simmar runt i mörkret (lampan går på timer, stängs av på nätterna)

ps 2. kollade på sista delen av tre kronor förut. asså fan vad dåligt slut. jag började gråta, en enda som klarade sig typ, eller nae 6 st som klarade sig. ae, bästa serien med sämsta slutet.

ps 3. nu ska jag kolla på den nya shrek filmen, laddade ner den på svenska. ganska soft! ;)

ps 4. fan vad många ps det blev, men iallafall, det har runnit blod ur mitt öra hela dagen!!! :'((

dag 03 - min första kyss

har inget bättre för mig så tänkte skriva nu dags 3.

känner verkligen att man blir väldigt personlig & sen mitt förra inlägg har statistiken verkligen gått uppåt. nu blir det mer spänning, nämligen min första kyss. den var ganska failad. om jag inte minns fel så var det den 2 eller 3 juli 2007 (med tunga nu alltså) det var med min första riktiga kille som jag hade "snott" från en av mina bästa vänner. haha, vilken liten tjuv jag är (a)

han skulle åka hem på sin moppe (han var 92-a, ett år äldre, t börjar hans namn på) vi skulle säga hejdå, sen då kysste han mig & jag kysste han tillbaka såklart, kommer inte inte ihåg så mycket mera. eller jo att min lillasyster och mamma fick och plockade sniglar på tomten. carro (min syster) tjuvkikade på oss & hon hade fått någonting att reta mig för i några dagar. haha. vi var iallafall tillsammans i en månad knappt, sen tog det slut. han har hört av sig i perioder men jag orkar inte med honom, så vi är inte kompisar eller nånting. men haha, jag kommer fortfarande ihåg hur han luktar!! wierd va? ;D

aa det var dag 3.. ciao! :I

dag 02 - min första kärlek

alla vet nog redan vem som är min första kärlek & det är august nöjd. ska man berätta nu eller hur vi träffades eller vadå? :O ää, får väll göra det!

august skrev till mig på sms en kväll & frågade vad jag gjorde. fredrika bromander var med när han smsa & som många kanske inte vet så var fredrika & august tillsammans 2007. så vi började skriv sms till varandra, men jag sa inte till någon av mina kompisar och verkligen inte till fredrika. jag visste att hon skulle bli sur på mig om jag skulle träffa hennes ex. sen när jag berättade om honom i skolan för några kompisar så var dom inte så possetiva till det. men sen träffade jag honom iallafall i smyg typ, den 29 december 2008. det hände lite saker, sen på nyår träffades vi igen, sen på nyårs kvällen/natten så tänkte jag bara på honom. sen när klockan slog tolv vare en kille som ville ge mig en nyårs kyss, men jag sa till honom att jag hade en kille.

efter nyår träffades vi ganska mycket & ungefär den 10 januari frågade jag honom om vi var tillsammans & det var vi tydligen. eftersom att vi inte visste när vi blev tillsammans så tog vi datumet då vi för första gången träffades. vi sa att vi älskade varandra redan efter nån månad, men jag kan säga att redan i april ungefär så visste jag att jag älskade honom. vi hade ganska mycket problem med andra tjejer som var avundsjuka på mig för att jag hade honom & det blev ganska mycket skit av det. men vi löste det alltid, men blev värre varje gång tyvärr, men eftersom att vi visste att vi älskade varandra så gick det alltdi över. vi var tillsammans i ett år och två månader. det tog slut efter att jag kom hem från usa & august från thailand, vi sa till varnadra att semestern inte skulle göra att vårt förhållande tog slut, men han svek mig! det var han som gjorde slut, men jag höll på att göra slut innan vi skulle åka iväg, men det vill han inte erkänna än idag (att jag tänkte göra slut först)

august tog min oskuld & det var med honom jag fick uppleva min första kärlek med. jag kan erkänna att jag fortfarande älskar honom, men jag tycker att han är låg som håller på att umgås med små tjejer, så även om jag älskar honom tror jag inte att jag skulle vilja ha honom tillbaka! men jag kommer alltid att vilja vara vän med honom, så det är helt over med honom, bara så att alla vet! :)

har ingen bild på oss två tyvärr.. inte på den här datorn! :)

dag 01 - om mig

vad ska jag skriva om mig? hm.. jag är rätt ointressant!

jag heter Johanna Peterson Malmberg, min bloggnamn är från: Frida Maria Johanna Peterson Malmberg.. aa, precis. jag bor i haga / hos pappa & bor i stan (söder) / hos mamma. Är 17 år, fyller 18 om mindre än 3 månader (a) längtar som fan. är egentligen blond, var vit i håret för ett år sen men nu är jag svart typ, lite förändring va? aa, bor "heltid" hos min pappa nu, för att jag har äntligen insett att jag har en mamma som inte bryr sig speciellt mycket. Jag går på haga gymnasiet första året på samhällslinjen. jag har tre katter, två hos mamma & en hos pappa & sen en hund hemma hos pappa. vad ska man skriva mera?


thats me! ;)

det kommer flera dagar då jag ska berätta om annat. hejrå, puss.

öroninflamation!

usch, har varit sjuk sen i söndags & verkar inte frisk tills på lördag då min pencilin är slut. så det blir en lugn helg för mig. det som mest irriterar mig är att pappa var snäll & köpte julmust till mig (första julmusten för iår ^^) men jag kände ju för i helvete ingen smak av det!!! :( poor me!

för övrigt har min dag sett ut som sen i söndags, vaknar, tar medicin, går upp spyr, snyter mig hela dagen, (äter ingenting, dricker bara), smsar mina kompisar så mycket att jag förstår att dom blir irriterade, kollar tv & film (för att jag orkar inte ens lyfta min arm, till att göra läxor t.ex.) aa, juste, sen pipper det så förbanat i örat också, så dår får jag ont i huvudet & då måste jag knarka ipren.

tycker verkligen inte att ni ska tycka synd om mig, jag skriver bara för att jag äntligen har någonting att skriva om. föresten, idag har jag slagit rekord, 2 st icapåsar fullt med bara snytpapper :)

duschade också för första gången sen i lördags :) sen har jag också legat och tänkt på en sak. fast nae jag orkar inte sitta och förklara. puss.

skriver varje dag!

gick in på paow.se förut och då hade hon lagt upp det här. tyckte det såg kul ut så ska göra det hel december! då blire uppdatering varje dag! :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Min första kyss
Dag 04 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 05 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 06 – Det här är jag beroende utav
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Det sjukaste jag gjort
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min absoluta favoritlåt
Dag 14 – Det gulligaste jag gjort
Dag 15 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 16 – Mitt rum
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt minne
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min första fylla
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här saknar jag
Dag 24 – Det här får mig att gråta


RSS 2.0