hundvakt

fan vad man är hundvakt då. hunden kan inte vara hemma i två minuter innan han börjar skälla så grannarna klagar. aja. skola imorgon, dock bara en lektion så ska ner på stan när jag har håltimma i två timmar. byta lite saker och kolla på lite saker.

var ute med ludde förut i två timmar. sjukt. hittade inte ut från ett spår jag var i, gick och gick men kom aldrig fram till nått ljus (lyktstolpe) men sen gjorde jag det. hihi. gick till mamma och hämtade mina skor, sen fick pappa komma och hämta oss. stackars hund är 5 år, orkar ju inte gå så långt.. inte jag heller. var död typ när jag kom till mamma.

aa, nu ska jag sova iallafall & kolla på tre kronor, bästa.
sov så sött!


ny vecka

hej. det var ett tag sen.. ;d fredag

helgen var as bra iallfall, tillbringa det med dom bästa tjejerna & på söndagen fick jag uppleva landet. he-he. idag var det skolan, hade två lektioner. som tur är slipper jag lunchen, för vill ju inte sitta ensam & äta *snyft* :'(

aja, imorgon äre väll också skola.. men börjar elva. tar lite sovmorgon på det! sen hoppas jag att det händer nått kul, för idag har det inte hänt ett skit! :/

vi hörs imorgon. lovar!




ps. hade lite kul med camen ♥

freeeedag!

är klar för en kväll med tjejerna. sofie & linnea. länge sen äntligen får man se dom. <3 nu ska jag äta & sen ta bussen in till stan!

tänkte bara visa vad jag har på mig.

hehe. ville visa hur det såg ut på ryggen ^^


ae man ser ju inget.

- linne ullared
- kjol h&m
- bh / topp h&m

skola & syv/syo imorgon

dax att lägga sig i sängen & kolla på 3 kronor. & senare försöka att sova. imorgon ska jag som sagt prata med hon syon/syv om att få byta klass. he-he

sov så sött !! :)

inköpen ♥

orkar inte lägga upp bilder. skriver vad jag köpte ..

- svarta jenas från carlings
- toffs från glitter
- leopardklänning från gina
- stor spets tröja & halsduk från cubus
- kofta från J&C
- kjol från H&M
- graffiti nagelack
- tröja från vero moda
- bustier (lite längre) från lindex


kjolen & bustiern


spets tröja


ska bli så mysigt med halsduken i höst. love it, kär i en halsduk? dum eller?


skolan, haga, samhäll ..

asså. tycker inte alls om min klass.. känner mig så mobbad haha.. ska prata med syv imorgon & byta till Julias klass, andra s1 klassen :)

hoppas att det löser sig! ♥

idag har jag varit på stan med Jonna från klockan 1 till klockan halv 7. aa, en lång dag på stan kan man lugnt säga. har handlat för ungefär 1 & 5. shame on me! -.-

väntar på att pappa ska komma hem med min pizza (banan, curry & annanas) hatar att äta så sent! sen ska vi kolla på fångarna på fortet! 

imorgon börjar jag vid klockan 10 över 8 sen har jag hål i 3 timmar & 10 minuter. aa, lite segt eller? ska ner på stan då & fixa lite som ska bytas och så : )

visar snart vad jag köpt! :)

sovdax

ska sova :)

hörs imorgon, innan jag går till skolan. för efter ska jag gå på stan med efterlängtade jonna.

godnatt♥

ame -.-

alla inlägg raderades. ovärt att lägga in en ny desing & header då. hehe.

tänkte att ni ville se mitt schema & bli lite avundsjuka.


har inga svenska eller engelska lektioner, dock är inte estet & tyskan med på schemat. men jag är ändå rätt nöjd med det! imorgon ska jag gå till syo & kolla om jag kan få gå B kursen i svenska iår istället : )

(såklart är det jag som har suttit & häckat i paint i typ 5 år, för att få det rosa & vit♥)

RSS 2.0