so i can lick u up

hola! :)

har försökt i en timma nu att försöka att få fast min nya percing, själva kulan alltså, men det går inte! blir arg! :( så nu går jag utan kula, haha, ser as knas ut. men tog en bild där det ser bra ut iallafall! :)

ska fixa lite här hemma nu sen ska jag träffa cami på stan vid halv fyra. så har lite bråttom. så ska gå nu!

skriver senare :)


sexi ;)

they call me hell

lovade ju att skirva så jag gör det nu. ska bädda om min säng nu så det blir fräscht och mysigt, sen krypa ner och kolla på jersey shore! är besatt av det nu ._.

åkte till ikea vid klockan halv sju, körde dit och det gick skit bra. fick även köra lite när vi hade lämnat släpkärran, min syster har fått en säng så därför vi hade den. så blev mycket körande idag, tycker seriöst att jag är as grym på att köra och jag känner mig säker, men inte så säker att jag inte kan sitta och köra själv, pappa och trafikläraren får allt sitta bredvid mig ett tag till! ;)

tänkte visa vad jag fick med mig hem från ikea och sen även 3 klädköp som jag gjort dem senaste veckorna! :)


nya sängkläder :D


lampa som jag ska ha över spegeln "sminkbordet"


lådor jag ska ha mitt smink i på sminkbordet! :D


sittdynor som ska vara på pallarna till sminkbordet ;)


spegel jag ska ha på sminkbordet.. haha fan vad mycket jag ska ha ;)


fick med mig en ny sminkväska, den är inte så snygg men exakt den storleken jag ville ha och så!! :)


pallarna och benen till smink bordet, skulle köpt en vi planka också eller vad man säger, men det fanns inte, så jävla dryg! så ska köpa den nästa vecka.. hehe :)

kläder!!


söt sommarklänning, är kär :) från h&m och kostade 199:-


den här har ni sett, den är från gina tricot och kostade 199:-


en till topp, men måste lämna tillbaka den! :( för att byglarna på sidorna sticker upp och känns som nålar upp i armhålorna, gör as ont. så måste nog lämna tillbaka den.. :(

så det var allt, köpte även en taklampa men den var inte så kul att visa, hehe :)

nu ska jag sova. puss :)

om sanningen ska fram





knäppte lite bilder förut! tänkte visa mitt "blonda" hår.. ;) och jag erkänner nu det är gult, så skit samma! :D har även på mig min älsklings topp, köpte den när jag var i stockholm. jag bara älskar den!! :D

skriver snart igen! :)

påskmysssssss

hej igen! :D

(shit andra gången idag....) jag har precis ätit äcklig påskmat, i början är det ju as gott. sen bara.... eeuwk, spyhink tack! men aja skit samma :)

jobbade och slet förut, har efter andra dagen fått en arbetskada. as ont i handen! ;) men mitt jobb är klart där nu iallafall. i sommar blir det sportscamp! längtar! :D<3

vet ej om det kommer bjudas på någon efterätt, men jag sparar mig nog till typ elva :D ska på hemligt uppdrag.. så ska dra om en timma! :)

vi brukar alltid att äta ostkaka som efterätt på julafon och sådär. men va fan äter man på påsken då? :O typ, äggkaka? eller fan vad dum jag är! man äter ju sitt påskägg, fick mitt idag! eller när i helvete är det annars man ska få det då? fick ett av mamma och ett av bästa mormor! <3

nu ska jag äta det! :D haha.. (märker ni att jag är på bra humör?) ;)

puss! :)

påsklov, onsdag

länge sen, jag vet att jag är en hejare på att blogga! :D eller inte!

ska snart iväg till maxi, eurosko och tjäna lite extra pengar! alltid bra att ha ju! :D har äntligen också lärt mig att lägga in bilder från mn iphone till den här datorn. känner mig as bra ;) senare ikväll ska jag väll träffa några flickor, ingen anning om vad vi ska göra men nått lär vi hitta på! ;)

fan, h*ra det gå inte att lägga in bilderna.. åååh. blir arg.

hejdå.

fredag

hejsan :D

jag vene vad jag ska skriva! är så himla glad nu iallafall, har precis fått reda på att jag fått sommarjobbet på sportscamp! överlyckilig verkligen, jonna och jag i sommar, kommer bara bli bäst! :D sen så har jag även fått besked om valen i tvåan och hade fått det jag verkligen ville ha :)

period 1 & 2 : tecken språk
period 3 : make up 

så jag kan verkligen inte klaga nu! nu ska jag ner och sola med jonna sen på stan en stund och sen färga mitt hår. vill inte ha gult. och tyvärr kan jag inte lägga in bilder, så det kommer så fort jag kan lägga in dem! :D

men kan bjuda på en bild sen jag var blond för förra sommaren :)

åh, ge mig sommar.. kolla vad brun och allt! <3

nu ska jag dra. pussen :)

sjuk dag.. hehe

hejsan ;)

jag har varit hemma idag, har ju precis fått pollen chock och har as ont i halsen, det kliar både där och i näsan. inte alls speciellt kul. skulle tränat idag men kan ju inte.. :(

camilla kom till mig efter att hon slutat, pratade ut lite och sånt där skönt! :) och idag var det ju sommar ute :D så vi gick till hemköp och köpte cola och satt i solen ett tag. sen helt utan anledning kom vi in på att jag skulle bli blond och sådär.. en kvart efter så befann vi oss i hemköpkön med ett packet mood blonderings färg.. så aa nu är jag blond igen ;) eller orange/gul.. haha men millo och jag ska färga det igen på onsdag, så blir jag alltså blond till helgen får vi hoppas. usch jag ser inte riktigt klok ut, ska ha keps hela dagen imorgon.. :D måste ju vänja mig.. haha!

det var allt jag ville säga. har fått intenet hos pappa nu och han kommer och hämtar mig snart så jag ska lägga in bilder på mig senare så får ni även se resultatet! ;) skoj va? :D

puss så länge! :)


emostyle/ how do you do

så himla mycket jag vill skriva, men det går ju inte. då kommer någon/några att bli ledsen, rädd, arg, kanske glad eller besviken på mig. och det vill jag absolut inte att någon ska vara.. så jag lägger det här åt sidan. men inom mig kommer det ju sitta kvar och jag vet inte om jag klarar av att hålla det här inom mig hur länge som helst?

hej iallafall!

jag har varit ganska emo dom senaste dagarna, jag har ingen koll på vad jag håller på med. blir arg för allting och vad som helst. jag gör sakerna och allt som händer för stort och alvarligt än vad det egentligen är. jag hatar mig själv för det här.. jag försöker verkligen att vara glad utanpå, men jag kan säga er att jag är inte så specillet glad. inte nu iallafall. jag har tidigare berättat att jag kan vara ganska kräsen när det gäller sällskap, att jag alltid vill prata med någon eller att någon ska vara med mig. jag är inte sån längre, jag hatar sällskap, jag skulle kunna sitta ensam i mitt rum hur länge som helst. jag vill inte ha någon i min närhet längre, jag vill vara ensam, helt jävla ensam. mår som bäst då.

jag var bar tvungen att skriva det där. jag skulle vilja skriva allting.. men jag kan verkligen inte.


U Smile

heej :D

förlåt att jag är sämst på att blogg, inte på en hel vecka! :D knaas. det har varit ganska mycket i mitt liv just nu, men det är för privat för att berätta! :) hoppas ni inte blir allt för nyfikna! ;)

jag har ju som sagt flyttat och haha, inte till nått jävla hus.. utan vilbergen! egentligen vill jag inte alls bo där. känns inte som hemma, sover just nu på en madrass för att dom håller på att tapetsera mitt rum och lite av resten i lägenheten. tänkte bjuda på ett litet videoklipp när vi har fått i ordning lägenheten och lägg upp på bloggen. blir lite kul och annorlunda! :)

jag har ju tidigare sagt att jag tycker att det är väldigt kul med smink och sånt där, så jag ska göra en egen kategori om smink och satsa lite på det. tycker ju som sagt att det är kul! :D

nu, eller snart ska jag iväg och träna, men ska sola först. kötta på friskis.. men inte länge till. för vi ska ju skaffa ett eget litet hemma-gym! kommer bli grymt, slippa betala dyra gymkort och sen bara kunna träna utan att behöva svettas bland folk och köra när man har tid och lust! :D griimt!

ska dra mig nu, men kom precis på att jag inte har några träningskläder här? haha..

ska kolla om pappa kan installera internet ikväll så ska jag blogga då isåfall. annars ska jag prova på mobilen! :)

puss på er, så hörs vi! :D

RSS 2.0