all the thing she said

godmorgon :*
ska strax hoppa in i duschen & göra mig ren. sen måååååste jag smörja in mig med brun utan sol, är lik blek. har inte orkat göra det på skit länge, så det är fan dax! hehe. sen ska jag åka hem till jonna & fixa mig där! dricka lite och ha en förför fest! haha!
sitter just nu och dricker julmust. + att när jag vaknade imorse så var jag helt täppt & tjock i halsen. not nice, men va fan har prppat i mig alvedon & nässpray, så det kan inte hindra mig! ;) har fan längtat efter den här dagen! ;)
snygg i håret & jätte trött. borde egentligen sov 3 timmar till känns det som!
puss.

SHOPPING

nr 4 satin coral heter läppstiftet, skit fint till vardags! Lindex 50:-
bild 1. stayup jadu.. hållare? iallfall, Lindex 150:- och jeansen från Vero Moda 300:-
bild 2. tights/jeans från H&M 200:-
bild .. köpte även en svart lite längre skjorta & ett mörk lila linne på H&M :)

hundskrutt

fasiken.. vad statistiken gick uppåt när jag länka från fb. från 17 till 54 st, omöjligt!
kul iallafall, det är en som vill att jag ska göra en video, så då gör jag det, sen tror jag nog det är fler som skulle vilja se, men inte bryr sig särskillt mycket eller inte orkar kommentera. haha :)

filmen var awesome! fan vad bra film, fattar inte vem som har kunnat hitta på det där.. en männsika utan liv typ. skit grym var den iallafall, får ♥♥♥♥(4) hjärtan av ♥♥♥♥♥(5) hjärtan.

nu ska jag kolla lite på youtube om jag hittar någon fin sminkning tills imorgon! :)
ps. skulle gosa med min hund förut, men han ville inte så ha knockade mig..
den röda pricken, den dunkar & gör ont :(

friday night!

sköna fredag!

ikväll blir det restaurang & bio med pappa! fett mysigt, sen hem & tagga inför imorgon! :D kommer bli så himla roligt!

today, var på teater imorse med klassen, det var en besvikelse. brukar gilla att gå på teater, men den här var ingen höjdare. åkte hem & åt sen till skolan, men när jag kom dit så hade vi ingen lektion. ganska tråkigt när man åkt dit.. så gick på stan en sväng, köpte det sista till halloween, läppstift för ynka 50:- & ett par jeans! :) får verkligen sluta att små shoppa nu..

sitter just nu & tittar på adam live, rätt kul!
vi hörs senare ikväll.

ps. jag vene om jag vågar lägga ut en "get ready"- video till halloween imorgon. är sugen på det, men vet inte om det är töntigt & om ni uppskattar det. så nu är min fråga, vill ni att jag gör det? :D

bildbomb

hej, jag sitter & har fett tråkigt. så jag provade några huvudbonader & sen fick mina ögon spel. har skit ont i vänstra ögat nu.. :(



jag skäms inte direkt, man kan ju inte rå för hur man ser ut ful!

... and the truth is, baby you're all that I need

heej! :)
tänkte berätta om helgen och sen lite till! :D
fredag: va som sagt hos frisören, fett nice. on the night så blev det hemma kväll hos mamma, själv? hm..
lördag: gick på min lillasysters basket match, sen hämta mami & jag upp jonna, så åkte vi till himmelstalundshallen (vääääldigt långt ord..) iallafall & kollade på jimmies match. yeij, jätte kallt!! kvällen kom lina & sofie till mig, länge sen man va med dom så var väll på tiden! ;) drog till puls, sen hem gång ;) haha, ska inte prata om den kvällen! ;)
hoppas gull ungarna kan bjuda på sig själva! ;)
söndag: vakna med världens värsta huvudvärk (kan verkligen inte dricka vin) låg i sängen & kollade på one tree hill! sen hämta pappa upp mig, vi drog till media markt och han skulle köpa en tv, men blev inget. sen mat på basilica & sen en titt på cubus osv.. kom hem. dog och sov!!
aa det var i stort sätt min helg, helt okej faktiskt! :)

nu känner jag mina fötter, har öppet fönster så det är iskallt :( buhu.
idag iallafall så va jag i skolan, fett. sen stan med Jonna Ponna, köpte saker tills på lördag då vi ska supa till det! halloween! ska inte berätta vad jag ska va än, men lägger in på bloggen sen! :D sen var jag tvungen att gå på min kör .. -.- sen till hair & beauty & gjorde min hårfärläning! fett nöjd. puss på det. nu orkar jag inte skriva mera. pusssssssssssssss




like my new t-shirt! ;) lååååångt hår äääääntligen! <3

så länge hjärtat mitt slår

va hos frisören imorse vid 9.. ganska tufft att gå upp. haha. färgade det lite mörkare, men syns typ ingen skillnad, dock utväxten och topparna är mörka nu, sen fick stackarn klippa håret också, hon sa att det var skit slitet så. tillbaka på måndag då mitt löshår kommer va där. yeji!

teckan spårk sen, inte haft det på typ 2 veckor. så ska bli kul, saknat det faktiskt. sen ikväll blir det hemmakväll hos mamma! :)
puss

PUSS

hehe. alla sitter runt om mig just nu och gör prov. skulle "plugga" på nått så då fick det bli.. facebook & bloggen! ;) ne men jag skriver på en sak som ska va inlämnad snart! :)
inte mycket som händer, slutar vid halv ett, lina & jag tänkte gå till mc & käka, för det är brocolisoppa, usch. sen ska vi göra ett matteprov som vi missat. hehe.
är ensam hemma ikväll, jätte läskigt, så om nån vill kan den sova hos mig! :( imorgon ska jag färga håret och på måndag gör jag hårfärlägningen. fy fan vad jag längtar. + att pappa åkte ifrån mig förut i morse utan att ge mig pengar.. -.- men det ordnade sig! :)
nu känner jag att jag bara skirver nått för att ha nått att skriva. så det tar stopp här, skirver ikväll (när jag är ensam) hehe!!
PUSS

kärlek är som en himmels drog

HOLA!
sitter på kungsgård just nu med lina & lyssnar på håkan hellström! en timma kvar tills våran lektion börjar, fett segt! :( Lina knaprar knäckebröd och jag dansar..

inte alls mycket som händer i mitt liv just nu, på fredag ska jag färga håret och på måndag ska jag få långt hår, äntligen!! väntat på detta i mera än ett år, så lite till kan jag nog vänta! ;)
skit tråkig blogg har jag, i know, men vad ska jag göra? hehe..


fett söt tjej! :)

.. SÅRAD

HEJ!
här ligger jag i soffan och har kollat på tv hela dagen. tror jag håller på att bli sjuk, huvudet sprängs, feber och halsen håller på att svullna upp. inte alls kul..
min dator lever lite, fick låna linas laddare i skolan! :) ska verkligen & måste verkligen fixa en ny! kan inte leva utan min mac! :)
helgen har vart bra, lite kan man klaga på! i fredags var jag ute med Jonna & hennes tjejer i klassen, fett bra utgång. sen i lördags var jag med Linnea & Steph på bio & efter det så åt vi mat på munken. as god mat där alltså!! :) övningskörde sen mitt i natten, dock kändes det som om jag fortfarande var full (sen i fredags) & det snurra lite i skallen. haha.
nu ska jag käka pomme, knappt ätit nått idag, börjar bli dålig på det! :( btw, så sover jag hos min mamma idag så imorgon kommer jag va as ful i skolan, för jag har inget smink. he-he!
(har tagit hundra bilder nu & jag blir inte bra på en enda) HAHA!
PUSS!

1, 2, 7 .. 3

omg ni ska se mig nu! fullt med potatisgrattäng och korv i munnen! sen cola zero bredvid. mums.

inväntar några som ska komma hit och förparra lite. sen blir det deli och puls! yeij. köpt en nya fin tröja idag på h&m för bara 149:- .. värt! (har på mig den, men kan inte visa, för att om jag ska lägga upp bild så kommer internet att fucka & då kan jag inte blogga) vill inte ta risken.

ska berätta om varför jag inte bloggat på sistånde och det är för att min mac (rip) är död. min laddare funkar inte, helt urfunktion. jätte ledsen är jag! :(

men nu ska jag tagga till mig, dricker första nu!! och nagelacket torkade klart precis.

puss! <3

This must be fake

godmorgon, typ :)
jag håller på att fixa mig, eller ne jag är redan klar. ska strax åka till skolan, slutar vid halv tre typ, ska träffa linnea på stan efter det. sen ikväll blir det utgång med henne & steph! mycket roligt! (studiedag imorgon ju)
angående mitt körkort så går det skit, men så fort jag och pappa ska åka nånstans så är det jag som kör! jag tycker faktiskt att jag är en riktigt bra förare! ;) så nu måste jag bara orka ta mig till bil skolan och plugga teori. får se när det blir..


blå blå blomma

heeeeeeeej :)
back. inte fått så mycket gjort idag. vart på maxi med lillan, sen möte (det tog ganska mycket på mina krafter) så när jag kom hem så somnade jag och så kollade jag på tv tills kl 21. drog då ut på en joggnings tur.. fan vad skönt det är! :)
nu ska jag göra mitt ansikte, mina tänder och mina ben glada. puss och godnatt! :)
åå, jag måste bara dela med mig. jag hittade min favoritlåt från när jag var pytteliten.. eller typ 6-7 år. usch vilka minnen! :')


life is hard.. sometimes

skolan nu då! ska sen ner på stan/maxi .. käka förhoppningsvis. sen ska jag på ett möte. ganska segt.
ska även beställa tid för håret, ska göra extansion(stvaning) hehe.. så är lite extra glad idag! :) hoppas jag får tid till torsdag, fast ne det kommer jag inte :( för på fredag ska vi ha skolfoto, så ville va lite extra fin.. men men! är lite sent ute ;)
ikväll kommer jag blogga fett mycket. puss.
har börjat köra på den här sminkningen istället för massa svart kajal! lite för mycket kanske? fast det är ju brunt osv.. hehe
ny tröja också! köpte i lördags när jag var med pappa på ikanohuset, köpt på vila för 250:- :)

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa"

det var ett tag sen!
... och nu tröttnade jag på bloggen & orka inte komma på nått att skriva. men slänger upp en fantastisk snygg bild på mig själv såklart.
.. okej det vart visst 3 bilder, men kan inte få nog av mig själv.
nu ska jag gå natt promenad med min bäbis! puss.

RSS 2.0